Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το μήνυμα της Ιωάννας Κωστοπούλου για τα μετάλλια στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TKD

Το μήνυμα της Ιωάννας Κωστοπούλου για τα μετάλλια στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TKD

Με δύο μετάλλια γύρισε από το Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα tkd η Ιωάννα Κωστοπούλου του ΑΟΠΟΤ.

Σε μήνυμα της, στο προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο facebook, αναφέρει: "Επιστρέφω από το 7ο συνεχόμενο πανευρωπαϊκό μου πρωτάθλημα πλήρης συναισθημάτων και νέων εμπειριών. Απολογισμός ένα χρυσό μετάλλιο στις μονομαχίες +75 και ένα χάλκινο μετάλλιο στα tul 4 dan. 
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συντελεστές και αυτής της επιτυχημένης εμφάνισης. Πρώτα και πάνω απ’ όλους τον προπονητή μου στον Α.Ο.ΠΟ.Τ Τρίπολης κο Χρυσοβαλάντη Κολλιόπουλο που είναι πάντα δίπλα μου για την αμέριστη συμπαράσταση και καθοδήγηση όλα αυτά τα χρόνια! Πάντα μαζί, στα εύκολα και στα δύσκολα, ανεβήκαμε βήμα βήμα και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά βρισκόμαστε στην κορυφή της Ευρώπης! Το Δήμο Τρίπολης και την εταιρία RAFARM AEBE για την πολύτιμη οικονομική τους στήριξη! Τα στελέχη της εθνικής ομάδας , αθλητές , προπονητές, διαιτητές, ειδησεογραφικό team και διοίκηση που συνέβαλαν ο καθένας απ’ την πλευρά του στο να κατακτήσει η Ελλάδα την πέμπτη θέση στη γενική κατάταξη και την τρίτη θέση στους εφήβους! Ένα τεράστιο μπράβο σε όλους τους αθλητές για τη μαχητικότητα που επέδειξαν κοιτάζοντας στα ίσα όλους τους αντιπάλους τους. Είμαι πολύ περήφανη για σας. Ιδίως για τους συναθλητές μου βετεράνους που αφήνουν πίσω δουλειές και οικογένειες για να ζήσουν το μεγαλείο του να αγωνίζεσαι για την πατρίδα σου και να συμβάλλεις στο να ανέβει πιο ψηλά!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην συναθλήτρια μου Kosmidou Sofia με την οποία ζήσαμε λεπτό προς λεπτό το πανευρωπαϊκό αυτό και μοιραστήκαμε πολλές όμορφες στιγμές εντός και κυρίως εκτός τερέν, καθώς επίσης και στον Venetis Konstantinos για την πολύτιμη βοήθειά του τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στο Λίβερπουλ!
Τέλος το πιο μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο που ταξίδεψε στο Λίβερπουλ για να βρίσκεται στο πλευρό όλων των αθλητών -μικρών και μεγάλων - αλλά και αυτών που έμειναν πίσω στην Ελλάδα με τη σκέψη τους σε μας . Η αγάπη, η συμπαράστασή και η θετική σας ενέργεια μας δίνει τη δύναμη να συνεχίζουμε ν’ αγωνιζόμαστε και ν’ ανεβάζουμε την Ελλάδα μας ψηλά όπου και της αξιζει!"

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...