Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ping pong: Νικητής του World Tour της Κροατίας ο Αρκάς Παναγιώτης Γκιώνης!

Ping pong: Νικητής του World Tour της Κροατίας ο Αρκάς Παναγιώτης Γκιώνης!
Ο Παναγιώτης Γκιώνης (με καταγωγή από τον Ψάρι Ηραίας, στη Γορτυνία) πρόσθεσε σήμερα μία ακόμα σπουδαία διάκριση στην πλούσια καριέρα του! Σύμφωνα με το sdna, με εξαιρετικές εμφανίσεις και αποφασιστικότητα που ξεχείλιζε, αναδείχτηκε νικητής του απλού ανδρών στο World Tour της Κροατίας, το οποίο έγινε στο Ζάγκρεμπ.

Δικαίωσε τον ρόλο του ως 2ο φαβορί των αγώνων (νούμερο 36 στην παγκόσμια κατάταξη), έκανε ιδανική πορεία με έξι νίκες σε ταμπλό των «64» και για πρώτη φορά κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο απλό ανδρών ενός επαμειβόμενου όπεν της καθιερωμένης σειράς της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (I.T.T.F.)!

Στον τελικό επικράτησε με 4-2 σετ του Γάλλου Τριστάν Φλορέ (Νο 87). Έχασε το αρχικό προβάδισμα με 2-0 σετ, κινδύνευσε άμεσα να βρεθεί πίσω με 3-2, αλλά ούτε το σκεφτόταν ότι μπορεί να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία. Έπαιξε με καθαρό μυαλό, έδειξε χαρακτήρα κι έφτασε σε θρίαμβο με την καθοδήγηση του ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Βατσακλή. Ο Γκιώνης βάδισε σε ένα ακόμα μεγάλο event στα χνάρια του Καλλίνικου Κρεάνγκα, ο οποίος έχει στο παλμαρέ του τρεις πρωτιές σε World Tour στο απλό.

Επιπλέον, με την επιτυχία του θα έχει ουσιαστική άνοδο στον παγκόσμιο πίνακα αξιολόγησης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...