Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ρεκόρ και μεγάλες επιδόσεις στο φεστιβάλ ρίψεων της Τρίπολης

Ρεκόρ και μεγάλες επιδόσεις στο φεστιβάλ ρίψεων της Τρίπολης
Το αγώνισμα της σφυροβολίας ήταν δίχως αμφιβολία το καλύτερο στο Φεστιβάλ ρίψεων της Τρίπολης, που από φέτος έχει την επωνυμία "Μανώλης Μανωλόπουλος", προς τιμήν του προπονητή που πρόσφερε και συνεχίζει να προσφέρει πολλά στις ρίψεις. 
Ο Μιχάλης Αναστασάκης ήταν ο μεγάλος νικητής στο αγώνισμα με βολή στα 75,78 μ., που είναι φετινό του ρεκόρ. Ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου έδειξε πως και αυτή τη χρονιά είναι σε θέση να δώσει το παρών σε μια μεγάλη διοργάνωση, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου. Ο τέταρτος πέρυσι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Άμστερνταμ είναι πολύ κοντά στο όριο των 76,00 μ. για το κορυφαίο γεγονός του 2017.
Στο ίδιο αγώνισμα ο Ιβάν Μενγκλεμπέη κατάφερε με τη βολή στα 68,13 μ. να ξεπεράσει τον εαυτό του και να πιάσει το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23, που θα γίνει στο Μπίντγκοζ. 
Το σπουδαίο του ταλέντο έδειξε για μία ακόμη φορά ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, που αγωνίστηκε με το όργανο των εφήβων έστειλε τη σφύρα στα 66,46 μ. και "έκλεισε" θέση για την ομάδα του Γκροσέτο.  Ο νεαεός λίγο πριν το φινάλε της διοργάνωσης σημείωσε σπουδαίο πανελλήνιο ρεκόρ Παίδων με 80,15 μ. (διαβάστε εδώ).
Στους αγώνες τη Τρίπολης, ξεχώρισε ακόμη η Βαγγελιώ Σοφάνη, που ήταν νικήτρια στη σφαιροβολία με 16,00 μέτρα. Δεν πήγε όσο καλά θα ήθελε η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, που ήταν πρώτη στο δίσκο με 56,45 μέτρα. Ο Μιχάλης Καρτσίνης ήταν νικητής στη δισκοβολία με 50,83 μ. και ο παίδας Ιάσωνας Μαχαίρας, νικητής στη σφαιροβολία Εφήβων με 17,08 μέτρα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...