Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή ο Αρκαδικός!

Ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή ο Αρκαδικός!
Με συμπαραστάτες τους εκπληκτικούς μας φιλάθλους η ομάδα του Αρκαδικού κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι της σειρας των play out το Ηράκλειο με 72-65 . Ο Αρκαδικός έκανε το 2-1 στις νίκες και θέλει μόνο μία νίκη στα επόμενα δύο παιχνίδια για να παραμείνει στην Α2.
Το ερχόμενο Σάββατο θα πραγματοποιήθεί το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα του Ηρακλείου.
1ο δεκάλεπτο
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αρκαδικό να μπαίνει αγχωμένος στο παρκέ στα πρώτα λεπτά και το Ηράκλειο να προηγείται με 2-6 στο 2’. Η απάντηση του ΣΕΦΑ ήταν ένα 8-0 με το Ηράκλειο όμως να βρίσκει και πάλι τις λύσεις και ξεφεύγει με 10-13 στο 7’. Εκεί ο Γιάννης Προδρόμου με ένα κρεσέντο από την γραμμή των 6, 75  και με τρία εύστοχα τρίποντα έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του με τον Αρκαδικό να κλείνει το πρώτο δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ με 21-18.
2ο δεκάλεπτο
Το δεύτερο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τον Αρκαδικό να μπαίνει με περισσότερη ενέργεια στα πρώτα λεπτά και εμφανή διάθεση να πιέσει στην άμυνα.  Η πίεση στην μπάλα από πλευράς ΣΕΦΑ οδήγησε σε λάθη τους φιλοξενούμενους με τους παίχτες του Γιάννη Διαμαντάκου να διαβάζουν άριστα την άμυνα του Ηρακλείου και σταδιακά να χτίζουν υπέρ ους του διαφορές. Δύο φορές η διαφορά έφθασε στις παρυφές των δέκα πόντων με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με τον Αρκαδικό να πηγαίνει στα αποδυτήρια με +10 και 41-31.
3ο δεκάλεπτο
Το τρίτο δεκάλεπτο άρχισε με τρίποντο του Τσακαλέρη με τον Αρκαδικό να πηγαίνει για πρώτη φορά την διαφορά στο +13 για το 44-31. Κάπου εκεί όμως το άγχος επανήλθε και πάλι στους παίχτες της ομάδας της Τρίπολης με το Ηράκλειο να επιστρέφει με όπλο του τα τρίποντα τρέχοντας ένα 6-20 που το έφερε μάλιστα να προηγείται με 50-51 στο 26’.  Κάπως έτσι το παιχνίδι έγινε και πάλι ντέρμπι με τον Αρκαδικό όμως να βρίσκει τις επιθετικές λύσεις και κλείνει την τρίτη περίοδο μπροστά με 58-54 με τρίποντο του Γαρμπή από την γωνία.
4ο δεκάλεπτο
Το τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο άρχισε με τον ΣΕΦΑ να είναι στο +4 αλλά το Ηράκλειο στο 31’ με καλάθι του Λάτοβιτς να φαίρνει την διαφορά στους δύο πόντους (59-57). Με τον Γαρμπή να δίνει ενέργεια στην επίθεση και με την άμυνα να σφίγγει ακόμα περισσότερο ο Αρκαδικός άφησε 6’ χωρίς καλάθι το Ηράκλειο και με ένα  7-0 πήρε μαξιλαράκι 9 πόντων για το 64-57 στο 37’. Η άμυνα συνέχισε να βγάζει ασπροπρόσωπο τον Αρκαδικό και στην συνέχεια και παρά την προσπάθεια του Ηρακλείου ο ΣΕΦΑ να φθάνει στην νίκη με σκορ 72-65 και να κάνει έτσι το 2-1 στην σειρά και να βρίσκεται μία μόλις νίκη μακριά από την παραμονή.
Δεκάλεπτα: 21-18, 41-31, 58-54, 72-65
Αρκαδικός (Διαμαντάκος): Καραμαλέγκος 4, Πίνης, Τσακαλέρης 16, Κουρέπης, Τσέλλος, Προδρόμμου 14, Σπυριδάκης, Ναούμης 6, Ρεντίκας 9, Γαρμπής 9, Απέργης, Τζουγκαράκης 14
Ηράκλεο (Βισκαδουράκης): Γουμενάκης, Λόλας 9, Παπαδάκης, Τσερκίζογλου 9, Πετράκης 11, Κουπίδης 15, Λιανός 10, Λάτοβιτς 11, Πάλλης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...