Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

SEFA Basketball Camp ... μέρα δεύτερη! (vd)

SEFA Basketball Camp ... μέρα δεύτερη! (vd)
Με τον Χριστόφορο Στεφανίδη να επιστρέφει στο ΔΑΚ Τρίπολης συνεχίστηκε η δεύτερη μέρα του SEFA Basketball Camp το Σάββατο, 10 Ιουνίου. Ο έμπειρος άσος, βρέθηκε στο γήπεδο όπου αγωνίστηκε για ένα χρόνο, φορώντας την εμφάνιση του Αρκαδικού μας, μίλησε στα παιδιά, τα οποία έδειξαν ιδιαίτερη διάθεση να ακούσουν όλα όσα είχε να τους πει.

Ο Στεφανίδης, αγωνίζεται στο Λαύριο, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στην Basket League, όμως ποτέ δεν έκρυψε την χαρά του και την αγάπη του για την Τρίπολη, κάτι που έδειξε ερχόμενος στο Camp.

Στο... προπονητικό κομμάτι, το πρόγραμμα περιελάμβανε γκρουπ τριών διαφορετικών ηλικιακών γκρουπ, τα οποία άκουσαν χρήσιμες συμβουλές για το μπάσκετ και προπονήθηκαν με τον Χριστόφορο Στεφανίδη.

Η απογευματινή προπόνηση είχε ασκήσεις χειρισμού της μπάλας και της πάσας, με τον πρώην άσο της ομάδας μας να... λέει όλα του τα μικρά μυστικά στους νεαρούς παίκτες επικεντρώνοντας το πρόγραμμα στο κομμάτι της δημιουργίας και του κοντρόλ αλλά και της αντίληψης της ντρίπλας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...