Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σπουδαίοι αναρριχητές θα έρθουν στο «Αναρριχητικό Φεστιβάλ Λεωνιδίου 2017»!

Σπουδαίοι αναρριχητές θα έρθουν στο «Αναρριχητικό Φεστιβάλ Λεωνιδίου 2017»!

Τη διοργάνωση της εκδήλωσης «Αναρριχητικό Φεστιβάλ Λεωνιδίου 2017» που θα πραγματοποιηθεί από 2-5 Νοεμβρίου 2017 αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κυνουρίας.

Στην εισήγησή του, ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας, Μπάμπης Λυσίκατος, τόνισε: «Καθώς τα πρώτα σημάδια ήταν πολύ θετικά, τον Νοέμβριο του 2016 σχεδιάστηκε και φιλοξενήθηκε το πρώτο επίσημο Φεστιβάλ αναρρίχησης στην περιοχή.

Αναρριχητές από τουλάχιστον 18 χώρες ενεγράφησαν στο Φεστιβάλ κατά τη διάρκεια του οποίου πραγματοποιήθηκαν και πολλές παράλληλες δραστηριότητες. Απ’ όλες τις απόψεις το Φεστιβάλ ήταν μια μεγάλη επιτυχία και τώρα ο Δήμος σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, συνεχίζοντας την μεγάλη και ουσιαστική προσπάθεια προώθησης του Αναρριχητικού Πάρκου Λεωνιδίου, σχεδιάζει να πραγματοποιήσει από 2-5 Νοεμβρίου 2017 το 2ο κατά σειρά Φεστιβάλ Αναρρίχησης.

Στο Φεστιβάλ προγραμματίζεται να συμμετάσχουν οι Claude και Yves Rem και ο εκπληκτικός αναρριχητής Αλέξανδρος Μέγγος. Επιπλέον, η Vertical Life δηλώνει και φέτος την παρουσία της υποστηρίζοντας και διοργανώνοντας πολλές εκδηλώσεις! Άλλες δραστηριότητες διασκέδασης θα περιλαμβάνουν γιόγκα, μαθήματα αναρρίχησης, προβολές ταινιών, παρουσιάσεις, κληρώσεις σπουδαίων δώρων. Οι μη αναρριχητικές εκδηλώσεις του φεστιβάλ θα διεξαχθούν στους κλειστούς και εξωτερικούς χώρους του εξαιρετικού εκθεσιακού κέντρου «Φάμπρικα Πολιτισμού».

Για άλλη μια φορά, όλα τα γεγονότα θα φωτογραφηθούν, θα μαγνητοσκοπηθούν και θα δημοσιοποιηθούν από κορυφαίους επαγγελματίες των μέσων αναρρίχησης.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...