Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κρέμασε τη σφυρίχτρα του ο βοηθός διαιτητή Δήμος Αναστόπουλος

Κρέμασε τη σφυρίχτρα του ο βοηθός διαιτητή Δήμος Αναστόπουλος
Ο Αρκάς βοηθός διαιτητή της Σούπερ Λίγκα, Δήμος Αναστόπουλος (δεξιά στη φωτογραφία), αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και σε μήνυμά του αναφέρει:
"Ότι αρχίζει είναι νομοτελειακά βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα τελειώσει. Από το 1992 που ονομάστηκα Διαιτητής μέχρι και το 2017 αγωνίσθηκα σαν Διαιτητής στην αρχή στον Σύνδεσμο Διαιτητών Αρκαδίας και μετέπειτα στην Ένωση Διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας.
Είχα την τύχη να είμαι στον πίνακα Διαιτητών Δ’ Εθνικής για 4 χρόνια, μετέπειτα σαν Βοηθός Διαιτητή στην Β’ Εθνική για 3 χρόνια και για 8 χρόνια στους πίνακες Βοηθών της Super League.
Τώρα έφτασε η στιγμή να αποχωρήσω από την ενεργό Διαιτησία και θέλω εγγράφως να ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ όσους με βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια. Την οικογένειά μου, που στάθηκε δίπλα μου κυρίως σε δύσκολες στιγμές, τα όργανα Διοίκησης του Συνδέσμου Διαιτητών Αρκαδίας, την ΕΠΣ Αρκαδίας καθώς και τις ΚΕΔ/ΕΠΟ που με αξιολόγησαν και με συμπεριέλαβαν στους Πίνακες αξιολόγησης ΟΛΩΝ των κατηγοριών.
Νιώθω ευτυχής και γεμάτος γιατί είχα την τύχη να ζήσω πολύ σημαντικές στιγμές στη Διαιτησία που άλλοι συνάδελφοί μου πιθανόν και καλύτεροι από εμένα δεν τις έζησαν. Νιώθω ευλογημένος γι αυτό. Νιώθω επίσης την ανάγκη να μείνω στον χώρο της Διαιτησίας και να βοηθήσω σε ότι και όταν μου ζητηθεί πιστεύοντας ότι έχω κι εγώ να προσθέσω ένα μικρό λιθαράκι στους νέους συναδέλφους που τώρα αγωνίζονται στο χώρο μας.
Τέλος ευχαριστώ το Θεό που όλα αυτά τα χρόνια είχα την υγεία μου και εύχομαι σε ΟΛΟΥΣ τους εν’ ενεργεία Διαιτητές υγεία, επιτυχίες και τύχη στο δύσκολο έργο της Διαιτησίας.
Δήμος Αναστόπουλος
Διαιτητής ΑΡΚΑΔΙΑΣ"

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...