Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στην Daily Mail το χαμένο γκολ του Αραούχο με τον Αστέρα!

Στην Daily Mail το χαμένο γκολ του Αραούχο με τον Αστέρα!

Θέμα στην βρετανική Daily Mail έγινε η χαμένη ευκαιρία του Σέρχιο Αραούχο στο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, με τον δημοσίευμα να αναρωτιέται αν πρόκειται για την «χειρότερη χαμένη ευκαιρία όλων των εποχών».

Ο Αργεντινός επιθετικός κόντρα στους Αρκάδες υπέπεσε σε ένα άνευ προηγουμένου blooper όταν σε προσπάθειά του να σιγουρέψει ένα γκολ έγινε... παγκοσμίως γνωστός για μία απίστευτη χαμένη ευκαιρία. Όπως είναι λογικό, η ατυχία αυτή του Αραούχο αποτέλεσε αντικείμενο ενδιαφέροντος για πολλά μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού με την Daily Mail να αναφέρει χαρακτηριστικά:


Βέβαια, καταλήγει, η ΑΕΚ πήρε την νίκη και ευτυχώς για τον στράικερ της Ένωσης η άτυχη στιγμή του δεν συνέπεσε με μία απρόσμενη απώλεια βαθμών για τους «κιτρινόμαυρους».«Έχουμε δει πολλές χαμένες ευκαιρίες, αλλά καμία δεν φτάνει εκείνη του Σέρχιο Αραούχο. Νόμισε ότι με ένα απλό χτύπημα θα έστελνε την μπάλα στα δίχτυα. Κατάφερε ωστόσο το αδιανόητο, όταν χτύπησε τη μπάλα στο οριζόντιο, στέλνοντάς την πίσω στα χέρια του τερματοφύλακα».

sdna.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...