Menu
RSS
Κυριακή, 02/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νικητής ο Παναρκαδικός στο Super Cup Αρκαδίας - Το τρόπαια του πρωταθλητή "σήκωσε" ο Πανθυρεατικός! (vd)

Νικητής ο Παναρκαδικός στο Super Cup Αρκαδίας - Το τρόπαια του πρωταθλητή "σήκωσε" ο Πανθυρεατικός! (vd)
Πραγματοποιήθηκε χθες  στο γήπεδο του Άστους, η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου για την περιοχή, που οργάνωσε με επιτυχία, η ΕΠΣΑ Αρκαδίας, για να τιμήσει ποδοσφαιριστές και ανθρώπους του ποδοσφαίρου, που έχουν αφήσει το αποτύπωμα τους στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο.
Η τελετή ξεκίνησε με την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο , εμπρός πήγαινε η Ελληνική Σημαία ,που την κρατούσαν με καμάρι οι μικροί  ποδοσφαιριστές των ακαδημιών και να ακολουθούν  οι παίκτες του Πανθυρεατικού και του Παναρκαδικού….
Ακολούθησε η απονομή του τροπαίου στον πρωταθλητή Πανθυρεατικό. Το κύπελλο το απένειμε στον αρχηγό της ομάδας Κώστα Μπάρλα ,ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ κ.Σ.Τσαγγούρης .
Στη συνέχεια έγινε η απονομή των μεταλλίων από παράγοντες της ΕΠΣΑ και τον πρόεδρο της ομάδας, ιατρό κ.Τάσο Μίχο.
Ο αρχηγός της ομάδας ,μετά την απονομή, φώναξε τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας κ. Άρη Σαβούρδο και σήκωσαν όλοι μαζί το τρόπαιο, πανηγυρίζοντας  όλοι μαζί, την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδό τους, στην Γ κατηγορία.
Ακολούθησε η απονομή αναμνηστικών πλακετών σε κλίμα συγκίνησης και ακολούθησε ο αγώνας του super cup,που βρήκε νικητή τον Παναρκαδικό με σκορ 0-2.
Έγινε ένα ωραίος αγώνας με πολλές φάσεις… στο τέλος, έγινε η απονομή του κυπέλλου του super cup στον Παναρκαδικό, με τον συντοπίτη μας τον Γιάννη Μαντζουράνη  που τιμήθηκε χθες, γνωστό ως «Εθνικάρας» να φωνάζει με την γνωστή ιαχή του …Παναρκαδικάρα!!
 
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ…
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΜΙΜΗΣΗ
Ο γνωστός «Εθνικάρας» Γιάννης Μαντζουράνης
Είναι πραγματικά ασύλληπτο αυτό που έχει να επιδείξει ως φίλαθλος ο γνωστός «Εθνικάρας», Γιάννης Μαντζουράνης. «Είμαι Εθνικός από το ’44. Από το ’50, δε ακολουθώ την ομάδα εντός και εκτός έδρας ανελλιπώς.
Έχω χάσει μόνο 8 παιχνίδια», Επί 56 χρόνια δηλαδή, ακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα σε όλη την Ελλάδα, από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, στερούμενος προσωπικές και οικογενειακές στιγμές. Παράδειγμα προς μίμηση λοιπόν ο «Εθνικάρας», όχι όμως μόνο για την αφοσίωσή του στην ομάδα της καρδιάς του, αλλά και για το ήθος, την ποιότητα και το επίπεδό του ως φιλάθλου, αφού το μόνο που κάνει είναι να εμψυχώνει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του χωρίς να καταφέρεται ούτε κατά των αντιπάλων, ούτε κατά των διαιτητών.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Β.Κυνουρίας κ.Π.Μαντάς,οι αντιδήμαρχοι κ.κ Γκαύρος και Σαβούρδος,οι π/σ κ.κ Γ.Μπακούρης και Ι.Κατσίρης,δ/σ.παράγοντες της ΕΠΣΑ Αρκαδίας,διαιτητές κ.α…και πλήθος φιλάθλων.
Δείτε το πρόγραμμα της τελετής,καθώς τους βραβευθέντες…

Δείτε παρακάτω τα σχετικά videos & photos…

Επιμέλεια-Παρουσίαση- Ρεπορτάζ, για το astros-kynourianews.gr: Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria -Κοιν.Σ.Επ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...