Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Κωστοπούλου για τα δύο χρυσά στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TKD: "Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα!"

Η Κωστοπούλου για τα δύο χρυσά στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TKD: "Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα!"

Το δικό της μήνυμα έστειλε η Ιωάννα Κωστοπούλου του ΑΟΠΟΤ για τις νέες μεγάλες επιτυχίες στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TKD.

"Το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα tkd itf 2018 του Ταλίν ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Ένα πανευρωπαϊκό γεμάτο δυνατές στιγμές και συγκινήσεις όπου η εθνική μας ομάδα έκανε όλη την Ευρώπη να παραμιλάει με τις επιδόσεις της και κέρδισε το σεβασμό όλων! Τρίτη θέση στη γενική κατάταξη με ιστορικό ρεκόρ 19 χρυσά, 17 αργυρά και 32 χάλκινα μετάλλια στο σύνολο των κατηγοριών!

Προσωπικός απολογισμός: MVP αυτής της καταπληκτικής αποστολής με δύο χρυσά μετάλλια και κατάκτηση της τρίτης θέσης στη γενική κατάταξη με τους βετεράνους! Ένα τεράστιο ευχαριστώ από καρδιάς στους συντελεστές ακόμα μιας εξαιρετικά επιτυχημένης εμφάνισης.

Στον προπονητή μου στον Α.Ο.ΠΟ.Τ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Χρυσοβαλάντη Κολλιόπουλο με την καθοδήγηση του οποίου σταθερά τα τελευταία 4 χρόνια βρισκόμαστε στην κορυφή της Ευρώπης.

Στο Δήμο Τρίπολης για την οικονομική του στήριξη.

Στους ομοσπονδιακούς προπονητές, παράγοντες, χορηγούς, γιατρό και φυσικοθεραπευτή που συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία αυτή.

Στους συναθλητές και συναθλήτριες ένα τεράστιο μπράβο γιατί έδωσαν ο,τι είχαν και δεν είχαν στους αγώνες αυτούς και απέδειξαν σε όλους τι σημαίνει ελληνική ψυχή κερδίζοντας το θαυμασμό και το σεβασμό όλων!

Ιδίως στους συναθλητές μου βετεράνους ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη τους σε όλο το πρωτάθλημα και πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους! Τέλος δε θα μπορούσα να παραλείψω τον απίστευτο κόσμο που είτε ακολούθησε την αποστολή στο Ταλίν, είτε νοερά με τις ευχές και τις προτροπές με στήριξε απίστευτα! Η αγάπη και ο σεβασμός που εισπράττω συνεχώς όλα αυτά τα χρόνια από μικρούς και μεγάλους είναι κάτι συγκλονιστικό!
Όλοι εσείς που με αγκαλιάζετε και με στηρίζετε σαν να είμαι κομμάτι της δικής σας οικογένειας μου δίνετε τη δύναμη να συνεχίσω και να βελτιώνομαι διαρκώς για να μπορούμε να αισθανόμαστε δέος, συγκίνηση και περηφάνεια στην ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου!
Είμαι περήφανη που ήμουν κομμάτι αυτής της αποστολής! Είμαι περήφανη που συνέβαλα στην εθνική αυτή επιτυχία! Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα! Ψηλά το κεφάλι Έλληνες! Το τι μπορούμε να καταφέρουμε όταν αγωνιζόμαστε με πάθος το αποδείξαμε περίτρανα!
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!"

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...