Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Πρωτάθλημα μέσα στο Παλέ, για σένα Γιαννακόπουλε...»

«Πρωτάθλημα μέσα στο Παλέ, για σένα Γιαννακόπουλε...»
Λίγο πριν το τέλος του τρίτου τελικού με τον Ολυμπιακό, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού Superfoods... ζήτησαν πρωτάθλημα στο ΣΕΦ για τον Παύλο Γιαννακόπουλο.
Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ για τον τρίτο τελικό ήταν φορτισμένη και ο κόσμος του «τριφυλλιού» ασφαλώς δεν ξέχασε τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Σε πολλές περιπτώσεις ακούστηκαν συνθήματα για τον ιστορικό παράγοντα της ομάδας, ενώ στο τέλος υπήρχε και... αίτημα προς τους παίκτες.
«Πρωτάθλημα μέσα στο Παλέ, για σένα Γιαννακόπουλε...» φώναξε ο κόσμος του Παναθηναϊκού ζητώντας πρωτάθλημα στο ΣΕΦ, στα Game 4 της Πέμπτης (14/6).
 
Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου στον τρίτο τελικό

Σε έντονα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα διεξάγεται ο τρίτος τελικός του πρωταθλήματος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, λόγω της δυσάρεστης είδησης του θανάτου του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Πριν από το τζάμπολ του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του θρυλικού «πράσινου» παράγοντα, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή στις 10 Ιουνίου. Μάλιστα οι φίλοι του «τριφυλλιού» σήκωσαν ένα μεγάλο πανό προς τιμήν του.

«Θα είσαι για πάντα ο Παύλος μας. Θα είμαστε για πάντα τα παιδιά σου...», ανέφερε το πανό που κρέμασαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ανάμεσα στους δύο πάγκους.

sdna.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...