Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έχασε ευκαιρία να αποκτήσει πλεονέκτημα για τα Play off ο Αστέρας…

Έχασε ευκαιρία να αποκτήσει πλεονέκτημα για τα Play off ο Αστέρας…

Με δύο γκολ του Σάμαρη (11΄, 64΄) ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη με 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης, στο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Για τους Αρκάδες μείωσε ο Ντε Μπλάσις στο 66΄.

Ο Αστέρας δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ισοπαλία του ΠΑΟΚ και την ήττα των Ιωαννίνων και να αποκτήσουν μεγαλύτερο πλεονέκτημα για τα play off. Πλέον, ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με τον ΠΑΟΚ.

Νωρίς-νωρίς στο ματς ο Πανιώνιος πήρε προβάδισμα, χάρη στο γκολ που πέτυχε με κεφαλιά ο Σάμαρης στο 11ο λεπτό, μετά την υπέροχη σέντρα του Αραβίδη. Η εξέλιξη αυτή έδωσε τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να ελέγξουν το ρυθμό του αγώνα και παρά το γεγονός ότι δεν απείλησαν την εστία του Μπαντή στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους, κράτησαν σχετικά εύκολα το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη επηρεάστηκε από το γρήγορο γκολ που δέχθηκε, δεν είχε καλή λειτουργία στην ανάπτυξη και η παρουσία της στο διάστημα αυτό δεν θύμισε σε τίποτα το σύνολο που εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα εντός κι εκτός έδρας. Παρ' όλα αυτά είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 36΄ με το πλασέ του Ντε Μπλάσις να βρίσκει στο δοκάρι και στη συνέχεια να απομακρύνει ο Γιανανκόπουλος.

Όσο περνούσε η ώρα και οι Αρκάδες δεν μπορούσαν να βρουν τους διαδρόμους για να διασπάσουν την άμυνα του Πανιωνίου, οι γηπεδούχοι άρχισαν να βγαίνουν με μεγαλύτερες αξιώσεις στην αντεπίθεση και στο 56΄ έφτασαν κοντά στο 2-0, αλλά ο Γουνδουλάκης απέτυχε να βρει τη μπάλα στο γύρισμα του Αραβίδη. Το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει για τους «κυανέρυθρους». Ο Κολοβός στο 64΄ νικήθηκε στο τετ-α-τετ από το Μπαντή, αλλά στο...ριμπάουντ ήταν ο Σάμαρης, ο οποίος με πλασέ πέτυχε το 2-0.

Κι ενώ οι νεοσμυρνιώτες είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς, από το κόρνερ του Ράγιος στο 66΄ ο Ντε Μπλάσις βρήκε τη μπάλα στον αέρα με πόδι και χέρι, την έστειλε στα δίχτυα χωρίς να γίνει αντιληπτή από τον Κάκο η παράβαση του Αργεντινού (1-2). Μεγάλη ευκαιρία να «καθαρίσει» το παιχνίδι έχασε ο Οκόγιε στο 75΄, όταν πλάσαρε πάνω στην κίνηση, αλλά ο Μπαντής κράτησε «ζωντανή» την ομάδα του στη διεκδίκηση της ισοπαλίας.

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)

Κίτρινες: Σάμαρης, Οκόγιε, Αυλωνίτης - Σανκαρέ, Φορμίκα, Ουσέρο, Ντε Μπλάσις, Περόνε.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Παντίδος, Κούρος, Ρόκας (78΄ Τόσκας), Σάμαρης, Κολοβός (67΄ Οκόγιε), Γουνδουλάκης (87΄ Παναγιωτούδης), Μενδρινός, Αραβίδης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Κοντοές, Σανκαρέ (46΄ Καλαντζής), Μπαρτολίνι, Φορμίκα, Αλβάρες (82΄ Κάφα), Ουσέρο, Ναβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Λέντσε (60΄ Περόνε).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...