Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φεστιβάλ - Αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο | 15 Χορωδίες απ' όλη την Ελλάδα έρχονται στην Τρίπολη!

Φεστιβάλ - Αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο | 15 Χορωδίες απ' όλη την Ελλάδα έρχονται στην Τρίπολη!

Ο μεγάλος Πανελλήνιος θεσμός, που, ξεκίνησε η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, πρόπερυσι, προς τιμήν του αείμνηστου συμπατριώτη μας, μεγάλου Ποιητή και Στιχουργού, ΝΙΚΟΥ ΓΚΑΤΣΟΥ, επαναλαμβάνεται και, φέτος, ως “3° ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ – ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΚΑΤΣΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ”!

Το Φεστιβάλ, που, θα λάβει χώρα με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Τρίπολης και της Περιφέρειας Πελ/νήσου, αυτή τη φορά θα είναι 5ήμερο (30 Νοέμβρη και 1, 7, 8  και 9 Δεκέμβρη).

Κατ' αυτό, θα εμφανιστούν 15 χορωδίες απ' όλη την Ελλάδα, ένας αριθμός σημαντικότατος, δείγμα, ότι, κατ' έτος, αναμένεται, ως κάτι το πολύ σημαντικό γεγονός στον χορωδιακό κόσμο της χώρας, και όχι μόνο...!

Παράλληλα, θα υπάρξει μία βραδιά – σύμπραξη της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης με τα “Σπουργίτια” της Χ.Τ. και δύο ανεπανάληπτες βραδιές, που, δεν πρέπει να χάσει κανείς, η μία με το 15μελές “ορχηστικό” συγκρότημα “VIBRATO” της “Πολυφωνικής” Χορωδίας Πάτρας και η δεύτερη μια προσφορά της μεγάλης “Δραματικής Σχολής Σταυράκου” την οποία διευθύνει ο Τριπολίτης, Σωτήρος Λαμπρόπουλος, μια “σπέσιαλ” βραδιά με τον διεθνούς φήμης ηθοποιό, ΘΟΔΩΡΟ ΡΟΥΜΠΑΝΗ, ο οποίος θα τραγουδήσει μαζί με 5μελές συγκρότημα...!

Οι Τριπολίτες λάτρες του μεγάλου ΝΙΚΟΥ ΓΚΑΤΣΟΥ, της κουλτούρας και του πολυφωνικού τραγουδιού, θα έχουν την ευκαιρία, με δωρεάν είσοδο, ν' απολαύσουν ένα ονειρώδες χειμωνιάτικο 5ήμερο στο “Μαλλιαροπούλειο Θέατρο”!

Θα σας περιμένουμε.

Από το Δ.Σ. της

ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...