Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξεκίνημα για το Tripolis Sports Camp 2020

Ξεκίνημα για το Tripolis Sports Camp 2020

Ανακοινώθηκε και επίσημα, την έναρξη του πρότυπου αθλητικού camp της Πελοποννήσου που λειτουργεί στην Τρίπολη.

"Παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις για την λειτουργία των αθλητικών camp, ανά την Ελλάδα, είμαστε καθ' όλα έτοιμοι για την επαναλειτουργία μας. Αυτή θα γίνει σύμφωνα με τα καινούργια δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί. Η ασφάλεια των παιδιών σας προέχει για την οργανωτική επιτροπή του camp. Για αυτό το λόγο έχουμε λάβει υπ' όψη μας και εφαρμόζουμε από τα αρμόδια υπουργεία Εργασίας και Υγείας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, σχετικά με την λειτουργία μας για το φετινό καλοκαίρι.

Το αθλητικό καλοκαίρι της Τρίπολης θα έχει σημαντικές καινοτομίες σε όλα τα επίπεδα από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του. Μέσα στις επόμενες μέρες θα σας ενημερώσουμε για τα μετρά που θα εφαρμόσει η οργανωτική επιτροπή, τηρώντας τους κανόνες και τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων,  για να έχουμε όλοι την υγειά μας. Οι εκπλήξεις θα είναι μεγάλες για όσα παιδιά μας κάνουν την τιμή και το φετινό καλοκαίρι να το περάσουν μαζί μας.

Από σήμερα Παρασκευή 26/6 (καθημερινά εκτός Σαββάτου από τις 15:00 έως τις 22:00) στα γραφεία του ομίλου μας (ΔΑΚ Τρίπολης – Όμιλος Τένις) θα σας  παρέχονται πληροφορίες σχετικές με το πρόγραμμα του φετινού καλοκαιριού. 

Η πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του Tripolis Sports Camp 2020 θα είναι η 6η Ιουλίου 2020. 

Θα χαρούμε να λύσουμε κάθε σας απορία τηλεφωνικά, στο 6972694448.

Με την ευχή να έχουμε ένα όμορφο και ασφαλές καλοκαίρι, συντροφιά με την οικογένεια της ΑΕΚ Τρίπολης και Κολυμβητικού Ομίλου Αρκαδίας ΤΡΙΠΟΛΗ - ΚΟΑΤ."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...