Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μία ... διαφορετική βόλτα την Πέμπτη στο Μαίναλο!

Μία ... διαφορετική βόλτα την Πέμπτη στο Μαίναλο!

Την Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020, στις 08:00 π.μ. θα πάμε βόλτα στο Μαίναλο, αυτή η βόλτα μας όμως θα είναι διαφορετική. Μέσα από παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να το «δούμε» και αλλιώς. Όχι μόνο με τα μάτια. Να το «δούμε» και με τα «μάτια» του σώματος (αφή), της μύτης (όσφρηση), των αυτιών (ακοή), του στόματος (γεύση). Με όλες μας τις αισθήσεις. Ξεχασμένες τις περισσότερες φορές, όταν είμαστε στη φύση. Να μάθουμε για μυστικά που κρύβονται σε αυτόν τον ελατογίγαντα που στέκει εκατομμύρια χρόνια δίπλα μας. Που συντροφεύει και «τρέφει» γενιές και γενιές Αρκάδων. Που τον θεωρούμε δεδομένο και γνωστό, αλλά δεν είναι.

Έτσι λοιπόν όποιες και όποιοι θέλουν να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία βόλτας διάρκειας 2-3 ωρών, ραντεβού την Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020 και ώρα 08:00 π.μ στην πλατεία της Νυμφασίας, με τον κατάλληλο εξοπλισμό (σακίδιο, κολατσιό, μπόλικο νερό, ένα στενόμακρο μαντήλι, καπέλο, μπαστούνια κλπ) αλλά κυρίως με όρεξη να «δούμε» με όλα τα «μάτια» και να ανακαλύψουμε νέες εμπειρίες. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνείτε με τον Στάθη Παναγόπουλο στο τηλέφωνο 6938854947. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους.

Με την πρωτοβουλία και το γενικό πρόσταγμα του κ. Βασιλείου Σπανού (λυκειάρχη λυκείου Καλαβρύτων – πτυχιούχου Γυμναστικής Ακαδημίας) και την υποστήριξη της Κοινότητας και του Συλλόγου Νυμφασίας

*Όλες οι δραστηριότητες της εκδήλωσης είναι σχεδιασμένες ώστε να τηρούνται οι κανόνες ασφάλειας για τον Covid-19. Αν οι συμμετοχές είναι πολλές η βόλτα θα πραγματοποιηθεί και σε επόμενη ημερομηνία.

Σύλλογος Νυμφασίας 'Η Αγία Τριάς'

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...