Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας | Παραστάσεις σε Τρίπολη και Μεγαλόπολη

ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας | Παραστάσεις σε Τρίπολη και Μεγαλόπολη

Σε αρχαιολογικούς χώρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αλλά και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, περιοδεύει τον τρέχοντα Αύγουστο η παράσταση “Οδυσσέως Σχεδία” του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας, μια περιοδεία για την οποία το δημοτικό περιφερειακό θέατρο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας έχει ενισχυθεί από την Περιφέρεια με 10.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, μετά τις δύο παραστάσεις στο Κάστρο της Καλαμάτας, η παράσταση συνέχισε το περασμένο Σάββατο στο Αρχαίο Θέατρο της Αρχαίας Μεσσήνης και σήμερα Δευτέρα 10 Αυγούστο στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Χώρας.

Ο προγραμματισμός στη συνέχεια προβλέπει παραστάσεις, στον Μυστρά την ερχόμενη Τετάρτη 12 Αυγούστου, στην τάφρο του Κάστρου της Μεθώνης την Δευτέρα 17 του μήνα, στο Αρχαίο Θέατρο της Αρχαίας Ηλιδας την Τετάρτη 19 Αυγούστου και δύο ημέρες αργότερα στο Αρχαίο Θέατρο της Μεγαλόπολης.

Εκκρεμεί δε η αδειοδότηση για δύο ακόμα παραστάσεις, στις 23 του μήνα στο Αρχαίο Θέατρο του Αργους και στις 24 Αυγούστου στο Παλαμήδι του Ναυπλίου.

Η “Οδυσσέως Σχεδία” προγραμματίζεται να παρουσιαστεί επίσης και σε χώρους που δεν είναι αρχαιολογικοί -συγκεκριμένα, αύριο Τρίτη 11 Αυγούστου στο αμφιθέατρο του Μελιγαλά, στις 26 του μήνα στο θέατρο του άλσους Αγίου Γεωργίου στην Τρίπολη, στις 27 Αυγούστου στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, μία ημέρα αργότερα στο Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο της Νέας Μάκρης και στις 30 Αυγούστου στον Δήμο Νεάπολης – Συκεών, της Θεσσαλονίκης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...