Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σήμερα στις 9.00 το βράδυ | Ο Δήμαρχος Τρίπολης επικοινωνεί live με τους δημότες, μέσω facebook!

Σήμερα στις 9.00 το βράδυ | Ο Δήμαρχος Τρίπολης επικοινωνεί live με τους δημότες, μέσω facebook!

Στις 9.00 το βράδυ της Κυριακής (30/8/2020) θα μιλήσει live ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, μέσα από το Facebook page του.

O Δήμαρχος Τρίπολης αξιοποιεί ένα νέο, σύγχρονο τρόπο επικοινωνίας, μέσω των social media (facebook) κι αυτό είναι προγραμματισμένο να επαναλαμβάνεται στο τέλος κάθε μήνα.

"Η επικοινωνία μας συνεχίζεται και μέσα στο καλοκαίρι, όπως και η καθημερινή δουλειά για το καλό της πόλης μας! Περιμένω ερωτήσεις και προβλήματα / προτάσεις σας. Μαζί διαμορφώνουμε την Τρίπολη του Αύριο." αναφέρει ο Δήμαρχος, σε μήνυμα - πρόσκληση προς όλους τους δημότες.

1 σχόλιο

  • Ηλιας Σιαμπος
    Ηλιας Σιαμπος Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020 21:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα σας είμαι κάτοικος Ελαιοχωριόυ και θα σάς επισημάνω τα παρακάτω. Έχω δει σε τοπικά σάιτ να κάνετε αγροτικούς δρόμους και βελτιώσεις σε διάφορα χωριά,στο δικό μας τίποτα, ίσως η τοπική αρχή να τα θεωρεί όλα καλά .Το αγροτικό ιατρειο εσωτερικά και εξωτερικά είναι σε κακή κατάσταση. Το κοινοτικό καταστημα δεν έχει φωτισμό τις νύχτες ούτε καν την ελληνική σημαία ως θα έπρεπε. Ο εξωτερικός χώρος του Σχολείου γεμάτος ξυλα και πευκοβελόνες. Οι κάδοι σκουπιδιών με σπασμένα καπάκια, μυρίζουν και βρώμικοι ποιος ξέρει από ποτέ έχουν νά πλυθούν. Ελπίζω να βρείτε λύσεις για τα παραπάνω πού εκφράζουν και άλλους κατοίκους του χωριού μας. Σας εύχομαι καλή δύναμη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...