Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στην Τρίπολη

Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στην Τρίπολη

Στην Πλατεία Άρεως στην Τρίπολη την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου στις 19:30 κάνει στάση το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Ομιλία από το Νίκο Κουτουμάνο, μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ και γραμματέα της Ε.Π Πελοποννήσου του ΚΚΕ.
  • Συναυλία από μαθητικά- νεανικά συγκροτήματα.

Στο χώρο επίσης θα υπάρχουν:

  • Έκθεση με ζωγραφιές από προσφυγόπουλα με θέμα τον πόλεμο και την προσφυγιά.
  • Βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» με νέες εκδόσεις.

Οι οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ σε συνέχεια της υπεύθυνης στάσης που έχουν κρατήσει κατά την πανδημία, θα έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των επισκεπτών,  όπως:

-- Μέτρα για να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός

-- Τήρηση των αποστάσεων

-- Οι επισκέπτες θα παρακολουθούν τις εκδηλώσεις αποκλειστικά καθιστοί

(Οι επισκέπτες παρακαλούνται να φέρουν μάσκα)

«Λαμβάνουμε υπόψη τις εκάστοτε εξελίξεις με την πανδημία και τα μέτρα που προτείνει η επιστημονική και ιατρική κοινότητα. Προστατεύουμε την υγεία τη δική μας και των υπολοίπων επισκεπτών του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – "Οδηγητή"!»

Κάλεσμα των Οργανώσεων

Οι οργανώσεις της ΚΝΕ στην Τρίπολη καλούν τη νεολαία και το λαό της περιοχής να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του 46ου Φεστιβάλ, τηρώντας πάντα τα μέτρα προστασίας

Ο λαός και η νεολαία πρέπει να πουν ένα μεγάλο "φτάνει πια" και να οργανώσουν τη δικιά τους διεκδίκηση και αντεπίθεση.

Αναδεικνύονται οι εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης ΝΔ, για την έξαρση των κρουσμάτων covid-19, τις οποίες με θρασύ τρόπο συγκαλύπτει, κουνώντας το δάχτυλο στο λαό κα τη νεολαία. Η ΚΝΕ και το ΚΚΕ, καλούν τους εργαζόμενους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, τη νεολαία, να μπουν στον αγώνα για μέτρα αποφασιστικής στήριξης του δημόσιου συστήματος Υγείας, για μέτρα προστασίας στους τόπους δουλειάς αλλά και για να μην πληρώσει πάλι ο λαός την καπιταλιστική κρίση.

Οι εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος στα Ελληνοτουρκικά δείχνουν ακόμα πιο καθαρά ότι με την εποπτεία των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ στρώνεται ένα τραπέζι διαλόγου για τις κυβερνήσεις Ελλάδας και Τουρκίας, τις αστικές τάξεις των δύο χωρών, για επικίνδυνες διευθετήσεις με σκοπό τη συνεκμετάλλευση. Αυτές οι διευθετήσεις είναι ένα κομμάτι του παζλ των συνολικότερων <<τακτοποιήσεων>>  στην Ανατολική Μεσόγειο , που συνδέονται με τα πολεμικά σχέδια του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.  Οι εξελίξεις αυτές είναι σε βάρος των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, αλλά και σε βάρος της ειρήνης, της ασφάλειας των λαών της περιοχής.

Χρειάζεται το δυνάμωμα του αγώνα και της αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και στους μετανάστες, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, που τους αφήνουν πραγματικά <<στη μοίρα τους>>.

Τώρα πρέπει να οργανωθεί η αντεπίθεση, να δυναμώσει η συμπόρευση με το ΚΚΕ. Μόνο με την πάλη απέναντι στο βάρβαρο καπιταλιστικό σύστημα που γεννά ανεργία, πολέμους, προσφυγιά, δυστυχία, με την πάλη για το σοσιαλισμό-κομμουνισμό θα μπορέσουν οι λαοί όλου του κόσμου να <<ανασάνουν>>.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...