Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα ονομαστήριά του θα εορτάσει ο Μητροπολίτης Νικηφόρος σε Δημητσάνα και Μεγαλόπολη

Τα ονομαστήριά του θα εορτάσει ο Μητροπολίτης Νικηφόρος σε Δημητσάνα και Μεγαλόπολη

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΓΟΡΤΥΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΕΩΣ

 

ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ 

ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ

ΓΟΡΤΥΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΕΩΣ

κ. κ. ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ 

Ευχαρίστως ανακοινώνεται ότι, με αφορμή τον πανηγυρικό Εορτασμό της μνήμης του Αγίου Νικηφόρου, Πατριάρχου ΚΠόλεως του Ομολογητού, κατά την οποία εορτάζει και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γόρτυνος καί Μεγαλοπόλεως κ. ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, θα λάβουν χώρα οι ως κάτωθι Ιερές Ακολουθίες στον Μητροπολιτικό Ι. Ναό Αγίας Κυριακής Δημητσάνης:

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

ώρα 7:00 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, μετά το πέρας του οποίου ο Σεβασμιώτατος θα δεχθεί τα εόρτια σέβη του Ιερού Κλήρου και του ευσεβούς Λαού.

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ώρα 6.45 π.μ.: Ακολουθία του Όρθρου.

ώρα 7.30 π.μ.: Αρχιερατική Χοροστασία.

ώρα 8.15 π.μ.: Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, μετά το πέρας της οποίας, και κατά την διανομή του αντιδώρου, ο Σεβασμιώτατος θα δεχθεί τα εόρτια σέβη του Ιερού Κλήρου και του ευσεβούς Λαού.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Νικηφόρος το απόγευμα της Παρασκευής 2ας Ιουνίου θα δεχθεί εόρτιες επισκέψεις στην Μεγαλόπολη και στην Αίθουσα παραπλεύρως των Γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως (επί της οδού Φιλοποίμενος, αριθμ. 72) κατά τις ώρες 07:00 μ.μ - 09:00 μ.μ.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

1 σχόλιο

  • ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΗΣ
    ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΗΣ Παρασκευή, 26 Μαϊος 2023 19:02 Σύνδεσμος σχολίου

    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΓΟΡΤΥΝΙΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ Η ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ. ΜΟΝΟ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ. ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ, ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ. (ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΜΑΚΡΥΣΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ 260 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ 140 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...