Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πανπροσφυγική Ένωση Αρκαδίας | Επισκέψεις στο στούντιο "ΚΑΠΑ" του Γιώργου Καραγιάννη και στον Προσφυγικό Πολιτιστικό Σύλλογο "Εστία"

Πανπροσφυγική Ένωση Αρκαδίας | Επισκέψεις στο στούντιο "ΚΑΠΑ" του Γιώργου Καραγιάννη και στον Προσφυγικό Πολιτιστικό Σύλλογο "Εστία"

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΦΙΛΙΚΩΝ Η ΠΑΝΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ'
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Δ.Σ. και μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλικών "Η Πανπροσφυγική 'Ενωση Αρκαδίας", Θα αναχωρήσουν με λεωφορείο την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 και ώρα 7:30 το πρωί, από την Πλατεία των Προσφύγων της Μικράς Ασίας " Γιώργος Καραγιάννης " για μονοήμερη εκδρομή. Αρχικά Θα επισκεφτούμε την Νέα Σμύρνη και τον Προσφυγικό Πολιτιστικό Σύλλογο "ΕΣΤΙΑ". Το Δ.Σ. του Συλλόγου "ΕΣΤΙΑ" μαζί με την Μουσειολόγο Θα μας ξεναγήσουν στο Μουσείο Μικρασιατικής εκστρατείας και στην βιβλιοθήκη όπου φυλάσσονται φωτογραφίες, καρτ ποστάλ, ημερολόγια, εφημερίδες, πολύτιμες και σπάνιες εκδόσεις του ευρύτερου μικρασιατικού χώρου κ.α. 'Επειτα Θα επισκεφτούμε τα στούντιο ΚΑΠΑ 1 & ΙΙ, όπου Θα ξεναγηθούμε από τα παιδιά του Κου Γιώργο Καραγιάννη, Ιωάννη και Μαριαλένα, στις εγκαταστάσεις όπου Θα γίνονται και γυρίσματα.
Τέλος, ο φιλόξενος Αρκάς και Επίτιμος Δημότης του Δήμου μας, τοπικός μας ευεργέτης και άξιο τέκνο της Προσφυγιάς Κος Γιώργος Καραγιάννης, Θα παραθέσει γεύμα σε όλους μας αλλά και στον πολιτικό κόσμο της Αρκαδίας και όχι μόνο. Μετά το γεύμα Θα επιστρέψουμε στην Τρίπολη.


Το Δ.Σ.
«Η Πανττροσψυγική Ενωση Αρκαδίας »

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 11:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Ένωση που εδώ και χρόνια δεν ξέρει να γράφει σωστά ούτε το όνομά της. Βρε άσχετοι δεν είναι "Παν-προσφυγική" αλλά "Παμ-προσφυγική". Ένας δεν έχει βρεθεί να σας πει να το αλλάξετε; Όλοι μυρωδιάδες είσαστε εκεί στην ένωση;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...