Σηκώνει την ... κούπα του πρωταθλητή την Κυριακή ο Παναρκαδικός στην Τρίπολη!
Η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. ανακοινώνει ότι ο αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Αρκαδίας μεταξύ του Αχιλλέα Άστρους και του Παναρκαδικού θα διεξαχθεί την Κυριακή 14/4/24 στο γήπεδο της Τρίπολης ( ώρα 16:00 ) και όχι στο Αστρος όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο.
Για την αλλαγή της έδρας συμφώνησαν τα δύο σωματεία αλλά και η ΕΠΣ Αρκαδίας προκειμένου να παραδοθεί το κύπελλο του πρωταθλητή ( για την αγωνιστική χρονιά 2023 2024 ) στην ομάδα της Τρίπολης.
Παράλληλα η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. προσκαλεί το φίλαθλο κοινό στο γήπεδο την Κυριακή 14/4/24 για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να χειροκροτήσουμε τους πρωταγωνιστές που είναι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Με απόφαση της Διοίκησης η είσοδος στις γυναίκες και τους μαθητές θα είναι ελεύθερη.
Όλοι στο γήπεδο την Κυριακή για να δούμε και πάλι τον Παναρκαδικό στη Γ Εθνική.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ
Tags:
Παναρκαδικός,Σχετικά Άρθρα
- Ερώτηση ΚΚΕ στη Βουή για τα προβλήματα στη γέφυρα Κόκκορη στη Γορτυνία!
- Γιορτάζουν τα Λαγκάδια | Διήμερες εκδηλώσεις για την εορτή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, Πολιούχων και Προστατών του χωριού
- Περπάτησαν στη Ζάβιτσα για να υπερασπιστούμε το βουνό και την "Ανιγραία Οδό" (εικόνες)
- Ο Αστέρας AKTOR έκλεισε τον Γκονσάλο Φέιο για τον πάγκο του
- 2026 | Η Εορτή του Αγίου Νεκταρίου στην Ιερά Μονή Καλτεζών






