"Δίνουμε μαζικό παρών στις 19:00, στην πλατεία Πετρινού"

Αγωνιστική Συσπείρωση ΠΕ & ΔΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ!
Δίνουμε μαζικό παρών την Τετάρτη 5 Μάρτη, στις 19:00, στην πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη.
Η συγκλονιστική Γενική Απεργία της 28ης Φεβρουαρίου ανέδειξε τη δύναμη του αγωνιζόμενου λαού. Χαιρετίζουμε τις μεγαλειώδεις απεργιακές συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα αλλά και σε όλη τη χώρα. Οι συγκεντρώσεις στην Τρίπολη και τις άλλες πόλεις του νομού ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Μόνο με τις συγκεντρώσεις της Απελευθέρωσης το 1944 μπορούν να συγκριθούν.
Με μια φωνή βροντοφωνάξαμε: «Το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα συγκαλυφθεί!». Στο δίλημμα «Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας;», η απάντηση είναι ξεκάθαρη και αδιαπραγμάτευτη: Οι ζωές μας! Το μέλλον που αξίζει στα παιδιά μας! Ο λαός μίλησε και έστειλε μήνυμα σε όσους στηρίζουν ένα σύστημα που θυσιάζει τις ανάγκες και τη ζωή των πολλών για το κέρδος των λίγων. Το εργατικό-λαϊκό ποτάμι δεν σταματά! Θα σαρώσει τις αντεργατικές ράγες του συστήματος που γεννά τραγωδίες όπως των Τεμπών.
Με πείσμα, αποφασιστικότητα και μεγαλύτερη ορμή, οργανωμένα, μαζικά και μέσα από τον κλάδο μας, μπορούμε να συμβάλουμε αυτός ο αγώνας να φθάσει ως το τέλος. Ο αγώνας μας είναι το οξυγόνο για να γίνει το δίκιο μας πραγματικότητα! Συνεχίζουμε! Το έγκλημα στα Τέμπη αλλά και οι αιτίες που το προκάλεσαν δεν θα συγκαλυφθούν.
Σχετικά Άρθρα
- Ποδόσφαιρο Αρκαδίας | Όλα τα αποτελέσματα του Σαββάτου (15/3/2025)
- Ο νέος υφυπουργός Ανάπτυξης έχει χαρακτηρίσει "δήθεν σοβαρούς" τους πολίτες που αγανακτούν για τα Τέμπη
- Οι ποδοσφαιριστές του ASTERAS AKTOR παρέα με τα παιδιά των Ακαδημιών (vd)
- Αποκλείστηκε από το Κύπελλο Κ19 η ομάδα του Αστέρα (εικόνες)
- Βορίδης: Πρώτη τοποθέτηση ως υπουργός Μετανάστευσης - «Εμείς θα αποφασίζουμε ποιοι θα έρχονται»