Ευλογιά αιγοπροβάτων | Ενημερωτική συνάντηση θα γίνει στην Τρίπολη
Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Αρκαδίας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης, καλεί τους κτηνοτρόφους – ιδιοκτήτες εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, με σκοπό την ενημέρωσή τους για τους τρόπους πρόληψης εισόδου του νοσήματος της ευλογιάς στις εκτροφές τους και για τα μέτρα αντιμετώπισης της διασποράς του νοσήματος στην ελληνική επικράτεια.
Η ενημέρωση θα γίνει στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αρκαδίας (Ελευθερίου Βενιζέλου 39, Τρίπολη) , την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2025 και ώρα 7.30 μ.μ, από κτηνιάτρους, υπαλλήλους του Τμήματος Κτηνιατρικής Π.Ε Αρκαδίας.
Σχετικά Άρθρα
- Άνοιξε τις πόρτες της η νέα Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη – 96 κλίνες για τους φοιτητές! (vd)
- Αντιδράσεις στη Δημοτική Επιτροπή για τον φωτισμό του Κοκκινόβραχου στο Λεωνίδιο – «Χωρίς διαβούλευση με την τοπική κοινωνία» (vd)
- Η Ανατολική Αρκαδία υποδέχθηκε Κύπριους δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες στο Παράλιο Άστρος (vd)
- Ξέσπασμα Τζιούμη για τη Βίλα Τουρκοβασίλη: "Κάποια νούμερα έκαναν ένσταση για να μπλοκάρουν το έργο - Βοθροblog γράφουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι"
- Ξεκίνησαν ενστάσεις για την πρόταση αναθεώρησης του ρυμοτομικού σχεδίου Λεβιδίου στο Ο.Τ. 36






