Menu
RSS
Τετάρτη, 17/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παράταξη Παυλή | Στη δημοσιότητα έγγραφο της Κτηνιατρικής για πιθανή έκθεση ανθρώπων σε λύσσα από αδέσποτα στην Τρίπολη

Παράταξη Παυλή | Στη δημοσιότητα έγγραφο της Κτηνιατρικής για πιθανή έκθεση ανθρώπων σε λύσσα από αδέσποτα στην Τρίπολη

Ένα έγγραφο της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας προς τον Δήμο Τρίπολης, από τις 27/1/2020, δίνει στη δημοσιότητα η παράταξη "Τρίπολη - Πρωτεύουσα του Μοριά" και αφορά πιθανή έκθεση ανθρώπων σε λύσσα από αδέσποτα ζώα συντροφιάς στην περιοχή μας. Η παράταξη Παυλή επιτίθεται στη δημοτική αρχή για ανεπάρκεια και αναρωτιέται αν πρόκειται για "διοίκηση της πλάκας".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΑΥΛΗ

Μήπως τελικά... Διοίκηση της πλάκας;

Κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων Δημοτικών Συμβουλίων και με αφορμή ερώτημα του Δημοτικού Συμβούλου Γ. Καρώνη, για περιστατικά επιθέσεων σε πολίτες από συγκεκριμένο αδέσποτο ζώο και την πιθανή έκθεσή τους σε λύσσα, γίναμε για μια ακόμη φορά μάρτυρες της προσπάθειας της  Δημοτικής Αρχής να καλύψει το κενό και την ανεπάρκειά της, στη σωστή διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς,  με τον Δήμαρχο κ. Τζιούμη, να χαρακτηρίζει τον Δημ. Σύμβουλο της παράταξής μας,  μη σοβαρό και να τον κατηγορεί… για αντιπολίτευση της πλάκας. Οι χαρακτηρισμοί συνεχίστηκαν με τον κ. Λαγό να μιλά για ψυχική ανισορροπία και για δημιουργία κλίματος πανικού… χωρίς λόγο!! 

Σε αντίθεση με τα λεγόμενα της Δημοτικής Αρχής για την σοβαρότητα του θέματος, σύμφωνα με έγγραφο της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής που παραθέτουμε και εστάλη στο Δήμο Τρίπολης στις 27 Ιανουαρίου 2020, το τελευταίο τετράμηνο έχουν κοινοποιηθεί 13 περιπτώσεις επικίνδυνων ζώων και περιστατικών πιθανής έκθεσης  σε Λύσσα στο Δήμο Τρίπολης προς ενέργεια, χωρίς καμία ανταπόκριση!

Αξίζει επίσης να επισημάνουμε, ότι αναφορές του αρμόδιου Αντιδημάρχου στο κόστος περισυλλογής και κτηνιατρικών υπηρεσιών και η σύγκριση με το κόστος που είχαν οι συγκεκριμένες ενέργειες κατά τη διάρκεια της δικής μας Δημοτικής Αρχής, αποδεικνύουν έλλειψη ενημέρωσής του από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, όταν για 5 χρόνια καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια να εφαρμόσουμε όλα όσα προβλέπει η Ελληνική Νομοθεσία στο Δήμο μας σχετικά με την διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και εξασφαλίσαμε επιτυχημένα την χρηματοδότηση των ενεργειών μας από το ΥΠΑΑΤ,  μιας χρηματοδότησης που οι πλέον αρμόδιοι δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν για τις κτηνιατρικές υπηρεσίες του 2019.

Τέλος, όσον αφορά στην ’’ταμπακιέρα’’ που ανέφερε ο Δήμαρχος κ. Τζιούμης, όταν αυτή ανοίξει, οι πολίτες θα κρίνουν ποιος πραγματικά πρεσβεύει τη νομιμότητα.

 

www. dimitrispavlis.gr

Πιο κάτω επισυνάπτεται το έγγραφο της Διεύθυνσης Κτηνιατρικήςktiniatriki2020

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 19:16 Σύνδεσμος σχολίου

    μια απορία έχω:
    ,η κτηνιατρική υπηρεσία τέτοια έγγραφα δεν έστελνε και στον Παυλή ,γιατί κατά την διάρκεια της θητείας του είχαμε επίσης τέτοια περιστατικά πώς τα αντιμετώπιζαν,πού ήταν ο χώρος περισυλλογής και παρακολούθησης για 15ήμερο;;το "λυσσύποπτα "ίσχυε και ισχύει ,αλλά δεν εννοεί κατ' ανάγκη λυσσασμένο .' Εχω την εντ'υπωση πως ο Παυλής δεν μπορεί να χωνέψει ότι έχασε απο "δήγμα" σκύλου

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 11:54 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...