Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νατάσα Πετρούλια | Νομικός σύμβουλος του Υπουργού Γεωργιάδη η γνωστή Δικηγόρος από την Αρκαδία!

Νατάσα Πετρούλια | Νομικός σύμβουλος του Υπουργού Γεωργιάδη η γνωστή Δικηγόρος από την Αρκαδία!

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

Την εποχή της πανδημίας του κορωνοϊού και της κρίσης (σε υγειονομικό και οικονομικό επίπεδο), ένα από τα Υπουργεία της Κυβέρνησης το οποίο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή είναι το «Ανάπτυξης».

Είναι το Υπουργείο το οποίο μαζί με το «Οικονομικών» και το «Εργασίας» έχουν κληθεί να σηκώσουν το «βάρος» για να περιοριστούν τα προβλήματα σε επίπεδο οικονομίας, αγοράς, επιχειρήσεων και εργασίας.

Υπουργός Ανάπτυξης είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος έχει εμπιστευθεί το πόστο του νομικού του συμβούλου σε ένα πρόσωπο από την Αρκαδία.

Ο λόγος για την γνωστή Δικηγόρο και πρώην Νομαρχιακή Σύμβουλο, Νατάσα Πετρούλια (γεννημένη στο χωριό Σίταινα Κυνουρίας) η οποία έχει αναλάβει νομικός σύμβουλος του Υπουργού Ανάπτυξης. Η Ν. Πετρούλια έχει αναλάβει ένα "βαρύ" φορτίο στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πάντα δίπλα στον Άδωνι Γεωργιάδη, στη βουλή, σε κάθε νομοσχέδιο και σε κάθε συζήτηση.

Είναι Δικηγόρος – Ποινικολόγος και Νομικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Τα τελευταία χρόνια είε δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στην Αγγλία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυρία Πετρούλια είναι εκείνη που δημιούργησε το πρώτο νομικό blog – ιστοσελίδα για παροχή δωρεάν νομικών συμβουλών το οποίο αποτέλεσε και προσωπικό της αρχείο για άρθρα τοποθετήσεις κείμενα που είχαν δημοσιευθεί στα ΜΜΕ. Παρέχει δωρεάν νομικές συμβουλές από την αρχή της καριέρας της ως δικηγόρος και ειδικά σε ευπαθείς ομάδες.

Η Νατάσα Πετρούλια ήταν αιρετός  μέλος επί σειρά ετών του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αρκαδίας, από το 1999 έως το 2007, (το νεότερο μέλος και μόνη γυναίκα στην παράταξη που εκπροσωπούσε).

petroulia adonis

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020 08:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Για τον Νίκο Τότση τον πρώην ειδικό σύμβουλο του Οδυσσέα και του Παυλή όμως που είναι επίσης στο γραφείο του Γεωργιάδη γιατί δεν γράφετε κάτι είναι και ο Νίκος Τριπολιτσωτάκη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...