Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βλάσης για φυσικό αέριο με βολές κατά Τατούλη | "Χάθηκε χρόνος από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή" - "Το αέριο θα έρθει στην Τρίπολη"! (vd)

Βλάσης για φυσικό αέριο με βολές κατά Τατούλη | "Χάθηκε χρόνος από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή" - "Το αέριο θα έρθει στην Τρίπολη"! (vd)

Στην τηλεόραση «Μεσόγειος» μίλησε ο Αρκάς Υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης ο οποίος μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις εξελίξεις σχετικά με το φυσικό αέριο στην Πελοπόννησο.

Ο κ. Βλάσης επανέλαβε αυτό που είπε εξ αρχής, ότι το φυσικό αέριο θα έρθει κανονικά στην Πελοπόννησο, σε όλες τις μεγάλες πόλεις.

Για την τιμή τόνισε ότι αυτή καθορίζεται πάντα από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, ανεξάρτητα από τον πάροχο.

«Γίνονται συντονισμένες προσπάθειες από την Κυβέρνηση και την Περιφέρεια Πελοποννήσου να έρθει σύντομα το φυσικό αέριο. Και το λέω αυτό διότι η προηγούμενη περίοδος, με την προηγουμένη περιφερειακή, ήταν μια χαμένη περίοδος. Θα μπορούσε όλη η Πελοπόννησος να έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα της ΔΕΔΑ και να έχει ξεκινήσει το έργο. Αλλά αυτό δεν έγινε, λόγω της ανεπάρκειας της προηγούμενης περιφερειακής αρχής.

Η ΔΕΔΑ σε λίγους μήνες θα έχει ιδιωτικό χαρακτήρα σε λίγους μήνες. Είναι σε φάση ιδιωτικοποίησης. Αυτή τη στιγμή φαίνεται να έχει χάσει τη δυνατότητα να είναι αυτή που θα δώσει το φυσικό αέριο στην Πελοπόννησο, έχουν γίνει βέβαια οι απαραίτητες ενστάσεις. Από όσο γνωρίζω υπάρχει και έτερος ιδιώτης που ενδιαφέρεται για το φυσικό αέριο.

Εμένα, δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι αυτός που θα φέρει το αέριο στην Πελοπόννησο, αλλά να έρθει νόμιμα και γρήγορα το φυσικό αέριο στην Πελοπόννησο.»

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

11 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 20 Μαϊος 2020 13:24 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΑΒΒΑΣ Α. , ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ....... ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙΣ . ΜΟΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ . ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΦΙΛΕ . ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ . Η ΑΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .

  • Σαββας  Α.
    Σαββας Α. Τετάρτη, 20 Μαϊος 2020 10:15 Σύνδεσμος σχολίου

    μας τελειωσαν οι Τατούληδες ειναι αλήθεια κάπως άδοξα και άκομψα ......................αλλά το φχαριστήθηκα !!! Ήτανε παπατζηδες και αχρηστοι !!!!!!!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 20 Μαϊος 2020 09:51 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΤΕ ΝΙΚΑΣ - ΒΛΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ . ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ . ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ ΒΛΑΣΗ , ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΗΓΑΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΙΣΩ . ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΑΣ ....... ΛΟΙΠΟΝ . ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΕΠΙ ΑΛΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ , ΑΛΛΑ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ .

  • Τι είναι τούτος!!!!
    Τι είναι τούτος!!!! Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 23:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσένα, που το φυσάς το παραδάκι, μπορεί να μην σ΄ ενδιαφέρει ποιος θα είναι αυτός που θα φέρει το αέριο στην Πελοπόννησο, αλλά τους Πελοποννήσιους που στην πλειοψηφία τους είναι χαμηλού εισοδήματος τους παραενδιαφέρει και τους κόβει. Αυτό βρήκες να πεις στους Αρκάδες που σε ανέδειξαν? Τόσο πολύ υποτιμάς την νοημοσύνη τους? Θα φας καλά και συ, όπως και κάτι προκάτοχοί σου.

  • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 20:58 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝ ΒΑΖΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ! ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΑΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΙΣΕΙΤΕ ! ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ !!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 20:42 Σύνδεσμος σχολίου

    9 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ !!!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ! ΤΩΡΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΤΟ ΤΑΤΟΥΛΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΩΡΥΕΤΑΙ .........................ΠΩ ΠΩ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΟΜΕΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΑΝΤΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ .... ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΕΝΕΙΣ, ΥΒΡΙΣΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΟΙ..................

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 20:18 Σύνδεσμος σχολίου

    ρε ψευτάκο, βουλευτάκο η ΔΕΔΑ πριν από λίγο η ΔΕΔΑ ανακοίνωσε νέο πρόγραμμα ανάπτυξης στο οποίο συμπεριλαμβάνει τις 2 πόλεις της βόρειας Ελλάδος( Βέροια-Γιαννιτσά) που είχαν κοπεί και συνεχίζει να παραμένει εκτός η Πελοπόννησος...https://www.capital.gr/epixeiriseis/3454687/neo-programma-anaptuxis-2021-2024-me-beroia-kai-giannitsa-katethese-i-deda?fbclid=IwAR0oinVLzH4GHdmF8eOAdwGDf67KrnU2tmaWxTuxlqnt92SNLeHIC19ekQ0

  • σχολιαστής
    σχολιαστής Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 20:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Mπραβο Κώστα επιτέλους κάποιος να πει την πραγματικότητα με το απερχόμενο παρεάκι > που τώρα .....ξεκουράζεται από την πολλή δουλειά των 9 ετών. κουραστηκανε οι άνθρωποι. Ο προγραμματισμός για την έλευση του φυσικού αερίου έπρεπε να έχει γίνει από τους ...... προκαθημενους στην καρέκλα της Περιφ. Πελοποννήσου. Αυτοί βέβαια βαράγαν μύγες τότε που έπρεπε να δράσουν. Αξιος ο μισθός τους οι παπατζήδες......................

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 19:35 Σύνδεσμος σχολίου

    όξω ρε ψευταρά και ντήλερ του Μητσοτάκη...η ΔΕΔΑ ρε αχρείε γουρλομάτη - Ιωάννια/Αθήνα- συστάθηκε στις αρχές του 2017 και το πρόγραμμα ανάπτυξης των δικτύων ανά την Ελλάδα - εκτός της Αττικής & Θεσσαλονίκης& Θεσσαλίας - εγκρίθηκε το τέλος του 2018... και ο δια μαγείας σε αυτό περιλαμβάνονταν όλες οι μεγάλες πόλεις της Πελοποννήσου με συνολικό μήκος δικτύου 108 km...το πρόγραμμα ανάπτυξης που ακυρώθηκε από τη ΡΑΕ περιλαμβάνε δίκτυο 51 km και περίπου στον ίδιο προυπολογισμό κόστους με το αρχικό...

  • 7
    7 Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 19:25 Σύνδεσμος σχολίου

    πεστε την αληθεια οτι θα δωσετε το εργο σε ιδιωτη..............................μην μας κοροιδευετε αλλο φτανειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.

  • 88888888888
    88888888888 Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 19:23 Σύνδεσμος σχολίου

    μια ζωη ψεματα ελεγες τα ιδια λες και τωρα.δεν εχεις να πεις τιποτα και προσπαθεις να μας πεισει. και μας λες διαφορα τωρα .............γιατι εισαι αφαντος απο την αρκαδια τρεχεις μετα τις εξελιξεις που αφορουν την αρκαδια.. ουτε το θεμα γνωριζεις πολυ καλα τη γινετε με το φυσικο αεριο.....μονο λες θα ερθει το φυσικο αεριο στην τριπολη ....τιποτα αλλο.........να δω στις επομενες εκλογες τη θα εχεις να πειι στους αρκαδες...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...