Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καραμανλής και Βλάσης συζήτησαν για παράκαμψη Λαγκαδίων και περιφερειακό της Τρίπολης!

Καραμανλής και Βλάσης συζήτησαν για παράκαμψη Λαγκαδίων και περιφερειακό της Τρίπολης!

Δύο πολύ σοβαρά και χρόνια αιτήματα για έργα στην Αρκαδία έθεσε στον Υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, ο Υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αρκαδίας, Κώστας Βλάσης, σε συνάντηση που είχαν στην Αθήνα.

Να σημειωθεί ότι η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα, αφού πέρα από την γνωριμία και τη φιλία ανάμεσα στα δύο πολιτικά πρόσωπα, υπάρχει και η κοινή καταγωγή, αφού ο κ. Καραμανλής έλκει την καταγωγή του κατά το ήμισυ εκ της μητρός από το Λεβίδι.

Σύμφωνα με τον Κώστα Βλάση, "κύριο αντικείμενο συζήτησης μας η προώθηση δύο μεγάλων έργων για την Αρκαδία, που χρόνια συζητιούνται και πάντα έμεναν στα χαρτιά. Θα κάνουμε ό,τι περνά απ’ το χέρι μας, ώστε αυτή τη φορά να προχωρήσουμε στην υλοποίησή τους:
1. Η παράκαμψη Λαγκαδίων
2. Ο περιφερειακός δρόμος της Τρίπολης"

 

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 20 Μαϊος 2020 13:37 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ; ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ . ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ , ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΤΑ......ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ . ΜΑΣ ΤΟ ΕΤΑΞΕ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΑΣ , ΔΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΒΛΑΣΗ ....... ΚΑΝΤΕ ΤΟ . ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ . ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ . ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ;

  • ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡ
    ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡ Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 20:17 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΩΣΤΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΤΑΟΥΛΑΙΙΚΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ...........................ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΣ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ...................ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ .............. ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΩΡΥΟΝΤΑΙ ...........................ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΣΑ ΧΤΑΠΟΔΙΑ.................... ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΠΙΑ.................ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ, ΑΝΕΥ ΚΑΡΕΚΛΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ............ ΤΙΠΟΤΑ ΓΚΟΥΖΟΙ ΚΑΙ ΑΜΟΛΑΝΕ ΑΙΤΟ ΤΏΡΑ.......ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ...............

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...