Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ακίνητα της Αρκαδίας ... γλιτώνουν την μεταβίβαση στο "Υπερταμείο" - Δείτε τη λίστα!

Ακίνητα της Αρκαδίας ... γλιτώνουν την μεταβίβαση στο "Υπερταμείο" - Δείτε τη λίστα!

Η 7μελής σύνθεση του Δ΄Τμήματος του ΣτΕ, με μια σειρά αποφάσεών της (930-934/2020) ακύρωσε την μεταβίβαση στην ΕΤΑΔ, 10.119 ακινήτων που είχαν συνολικό εμβαδό 511.357.451 τμ και συνολική δομημένη επιφάνεια 22.601 τμ, τα οποία είναι κατοχυρωμένα στο Εθνικό Κτηματολόγιο.

Να θυμίσουμε ότι μέσα σε αυτή τη λίστα βρίσκονταν ακίνητα και στην Αρκαδία, όπως είχε αποκαλύψει με παλαιότερη ανακοίνωσή του, ο βουλευτής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Το Σεπτέμβριο του 2018, ο κ. Κωνσταντινόπουλος είχε αποκαλύψει ότι "από τα ακίνητα αυτά, τουλάχιστον 12 (δώδεκα) βρίσκονται στην Αρκαδία. Σύμφωνα με πληροφορίες που περιμένουμε να επιβεβαιωθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου, μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται δασικές εκτάσεις στον Άγιο Γεώργιο Τρίπολης, γύρω από το Νοσοκομείο και στους Αγίους Θεοδώρους, ακίνητα της Πυροσβεστικής, των Φυλακών και του ΙΓΜΕ, ένα τμήμα του στρατοπέδου, το γήπεδο των Φιλικών, ακίνητα κοντά στο γήπεδο του Αστέρα, καθώς και στη ΒΙ.ΠΕ, έκταση στο δρόμο προς Περθώρι και το παλιό φυτώριο της Τεγέας. Δεν έχει προηγηθεί καμία διαβούλευση με τους τοπικούς φορείς πριν από την εκχώρησή τους, ούτε και ακολούθησε αυτήν οποιαδήποτε σχετική ενημέρωση προς τους πολίτες."

Αποκάλυψη Οδυσσέα | 12 ακίνητα της Αρκαδίας στο "Υπερταμείο" για ... 99 χρόνια!

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...