Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παπαχρόνης για το επικείμενο κλείσιμο της "Τράπεζας Πειραιώς" στο Λεβίδι: "Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα ή παράταξη..."

Παπαχρόνης για το επικείμενο κλείσιμο της "Τράπεζας Πειραιώς" στο Λεβίδι: "Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα ή παράταξη..."

Θέση για τις φήμες που θέλουν να κλείνει άμεσα η Τράπεζα Πειραιώς στο Λεβίδι πήρε ο πρώην Αντιδήμαρχος Τρίπολης Παναγιώτης Παπαχρονης.

Συγκεκριμένα έγραψε: "Δυστυχώς, οι φήμες περί κλεισίματος της τράπεζας Πειραιως στο Λεβιδι, πληθαίνουν...στις 12-2-2018, μετά και απο τις τοτε πληροφορίες οτι μαζικά σε χωριά της επαρχίας μεταξυ αυτων και στο Λεβιδι, η τραπεζα Πειραιώς θα κλείσει, έφερα το θέμα τόσο στη δημοσιότητα , όσο και στο δημοτικό συμβούλιο ως κατ επείγον θεμα προ ημερήσιας διάταξης,(περα απο τις προσωπικές μου επικοινωνίες με εκπροσώπους του εν λόγω ομίλου, αλλά και φορείς τις τοπικής αυτοδιοικησης αλλά και βουλευτές του νομού μας) τόσο και στα τοπικά ΜΜΕ προκειμένου να λάβουν γνώση της κατάστασης αλλά και να ευαισθητοποιηθουν οι συνδημότες μου.

Μετά την συζήτηση του θέματος, υπογράφηκε ψήφισμα που παραδόθηκε απο έμενα προσωπικά, στη συνάντηση του τότε υφυπουργού κ Τσιρώνη σε συνάντηση του, με φορείς της περιοχής στο Λεβιδι. Μαζι με τον αείμνηστο δήμαρχο Δημητρη Παυλη, αλλα και τον τοτε Περιφερειάρχη κ Πετρο Τατουλη, και άλλους φορείς, ολοκληρωθηκαν σειρά ενεργειών, με αποτέλεσμα να παραμείνει ενεργό το υποκατάστημα της τράπεζας Λεβιδιου, δυο μέρες την εβδομάδα.

Τοτε στο δ.σ σχολιάστηκε απο την αντιπολίτευση πως «αργήσαμε»να αντιδράσουμε, αλλά και πως «ακολουθούμε» τις εξελίξεις..

Τοτε υπηρξαν άτομα που προσπάθησαν να υποβαθμίσουν τις προσπάθειες, τοσο τις δικες μου όσο και της τότε δημοτικής αλλά και περιφερειακης αρχής...

Τώρα, και μπροστά στο γεγονός ότι η τραπεζα κλείνει οριστικά, -οπως ακουγεται- ελπίζω οι όποιες ενέργειες γίνουν να έχουν γίνει σε σωστό χρονικο διάστημα... ας έχουν έστω την αποτελεσματικοτητα των τότε πρωτοβουλιων και να παραμεινει η τράπεζα ανοιχτή εστω για δυο μέρες την εβδομαδα...Το θέμα αυτό ειναι ενα ακομη θέμα που σε βαθος χρόνου μας δινει ακομα ενα μάθημα: Πως η ομόνοια κι η σύμπνοια στην αντιμετώπιση ενος προβληματος πρεπει να ειναι συλλογική.. γιατι τα προβληματα δεν εχουν χρωμα ή παραταξη....

υγ. Τα προβλήματα ενος ενδεχομενου κλεισίματος της τράπεζας Πειραιως στο Λεβιδι, ειναι πολλά και γνωστά ηδη..Οι αρμόδιοι αλλα και ο ίδιος ο όμιλος τα ξερει..."

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 06:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτο το παιδί νομίζει πως βρησκετε ακόμα στην εξουσια. Πεντε χρονια ρε φιλε που εισουνα τωρα ξυπνησες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...