Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βόσνος: "Ο Δήμος να αναλάβει πρωτοβουλία και να απευθυνθεί στις τοπικές κοινότητες για το ζήτημα των φυλακών"

Βόσνος: "Ο Δήμος να αναλάβει πρωτοβουλία και να απευθυνθεί στις τοπικές κοινότητες για το ζήτημα των φυλακών"

Το θέμα της ανέγερσης νέων φυλακών στην Τρίπολη απασχόλησε το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης όπου αποφασίστηκε η έναρξη διαδικασίας χωροθέτησης νέου σωφρονιστικού καταστήματος στα όρια του Δήμου Τρίπολης, για την κατ’ αρχήν μετεγκατάσταση των ήδη υπαρχουσών φυλακών.

Ο Δημήτρης Βόσνος είπε ότι «αυτή η ιστορία είναι τουλάχιστον 25 χρόνια. Πρέπει να καταλάβουμε κι εμείς ότι τότε η τοπική κοινωνία είχε τις ανασφάλειές της, όχι άδικα διότι είχε ένα κράτος με πολλά προβλήματα. Υπήρξαν ενδιάμεσα κι άλλες προσπάθειες, θυμάμαι τον Γιώργο Τσαγγούρη για το Λουκά ή τον Κάνδαλο στην Τεγέα. Δεν πρέπει να συνδυαστεί με το 2021.

Σήμερα, πρέπει να υπάρξει μια απόφαση που να λέει ότι ο Δήμος Τρίπολης θεωρεί το κέντρο της Πελοποννήσου ως πρώτη προτεραιότητα επιλογής και το δεύτερο είναι τι κάνουμε για αυτό.

Να υπάρξει μια πρωτοβουλία να απευθυνθεί στις τοπικές κοινότητες που να ζητά συναίνεση για την περιοχή τους και τις προτάσεις τους για συγκεκριμένους χώρους.»

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 00:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι σιγά μην τους ρωτήσει κιόλας, πόσοι από τα χωριά έχουν γραμματικές γνώσεις που τους επιτρέπουν να καταλάβουν τί είναι καλό για τον τόπο τους; Άντε το πολύ ο γραμματικός του χωρίου, ο οποίος ίσως να ψηφίζει κόμματα αριστερών φρονημάτων και ίσως ξεσηκώσει και τους άλλους εναντίων των φυλακών...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...