Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η έφηβη βουλευτής Αρκαδίας Ιωάννα Τζιντή μιλά στο Kalimera-arkadia.gr! (vd)

Η έφηβη βουλευτής Αρκαδίας Ιωάννα Τζιντή μιλά στο Kalimera-arkadia.gr! (vd)

 

Με τη έφηβη βουλευτή της Αρκαδίας, Ιωάννα Τζινή, μαθήτρια της Β’ τάξης του 4ου Λυκείου της Τρίπολης, μίλησε το Kalimera-arkadia.gr!

Η ίδια είπε ότι ήταν μία εμπειρία που λίγα παιδιά έχουν την ευκαιρία να τη ζήσουν. Επίσης, είπε ότι πήγαν στο Μουσείο της Ακρόπολης και στο Ηρώδειο. Η σχέση με τα άλλα παιδιά ήταν πολύ καλή, ενώ υπήρχαν άτομα και από ξένες χώρες.

Το θέμα που ανάπτυξε η ίδια ήταν η ενδοσχολική βία και μίλησε για ένα φαινόμενο που υπάρχει δίπλα μας και ότι πρέπει να διευρυνθούν τα αίτια που προκαλούν τη βία.

Την επόμενη χρονιά η Ιωάννα θα φοιτήσει στην 3η λυκείου. 

Τρεις ήταν οι μαθητές των σχολείων της Αρκαδίας που συμμετείχαν στις εργασίες της IH Συνόδου της Βουλής των Εφήβων που ξεκίνησαν στις 28 Ιουνίου και ολοκληρώθηκαν την 1η Ιουλίου τρέχοντος έτους. Οι μαθητές(τακτικοί έφηβοι βουλευτές) ήταν: Μπουγά Ιωάννα από το Λύκειο Μεγαλόπολης, Τζιντή Ιωάννα από το 4ο Λύκειο Τρίπολης και Κωνσταντίνος Πλατανίτης από το Γενικό Λύκειο Τεγέας. Και οι τρεις μαθητές έλαβανστις εργασίες της επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής.

Αναπληρωματικοί έφηβοι βουλευτές ήταν: Κυριακή Βασιλείου από το Γενικό Λύκειο Άστρους, ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος από Επαγγελματικό Λύκειο Μεγαλόπολης και η Μαρίνα Δεληγιάννη από το Γενικό Λύκειο Λεβιδίου.

 

Β.Π.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...