Menu
RSS
Τρίτη, 18/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συγκέντρωση καθηγητών στην πλατεία Αγίου Δημητρίου στις 7.00 το πρωί της Τρίτης!

Συγκέντρωση καθηγητών στην πλατεία Αγίου Δημητρίου στις 7.00 το πρωί της Τρίτης!

Η ΕΛΜΕ Αρκαδίας «καταγγέλλει την παράνομη δημοσίευση από το Υπουργείο ονομάτων και προσωπικών δεδομένων  αυτών που θέλει να απολύσει. Η λίστα των προγραφών είναι λίστα ντροπής για τους συντάκτες της. Αντίθετα όποιος δημοσιεύσει ονόματα της Λίστας Λαγκάρντ αντιμετωπίζει τη δικαιοσύνη.

Καταγγέλλουμε ακόμα ότι καλούνται οι συνάδελφοι (με οποιονδήποτε τρόπο λέει η εγκύκλιος) να αποφασίσουν μέσα σε λίγες ώρες για την πορεία τους στο εξής. Πολλοί συνάδελφοι ενώ έχουν κατοχυρώσει δικαίωμα σύνταξης δεν μπορούν να το ασκήσουν γιατί έχει περάσει η προθεσμία. Δεν προβλέπεται στο πολυνομοσχέδιο (στην περίπτωση που ψηφιστεί) με τι καθεστώς (ασφάλιση στο ΙΚΑ;) θα υπηρετήσουν σε άλλη θέση. Και τι είδους σύνταξη θα πάρουν στη συνέχεια;

Οι συνάδελφοι μπορούν  να υποβάλλουν μηνύσεις κατά των συντακτών της εγκυκλίου η οποία στηρίζεται σε μη ψηφισμένους νόμους.

Καλούμε την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Αρκαδίας να μην προχωρήσει σε παράνομες ενέργειες και να ζητήσει από το Υπουργείο να σταματήσει η διαδικασία.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Αγ. Δημητρίου την Τρίτη 16 Ιουλίου στις 7:00 το πρωί.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...