Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κρούσμα covid σε μέλη της οικογένειας Κόλλια - Η επίσημη ανακοίνωση του Super Market!

Κρούσμα covid σε μέλη της οικογένειας Κόλλια - Η επίσημη ανακοίνωση του Super Market!

Τα super market ΚΟΛΛΙΑΣ  με αίσθημα ευθύνης και υπευθυνότητας, θέλοντας να ενημερώσει το αγαπητό του κοινό προχώρησε στην παρακάτω ενημέρωση.

Μέλη της οικογένειας μας, έχοντας κάποια ήπια συμπτώματα απομονώθηκαν, και προχώρησαν στις απαιτούμενες εξετάσεις, όπου απέδειξαν ότι υπάρχει προσβολή από covid 19. Τάχιστα και άμεσα, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προχωρήσαμε στην εξέταση όλων των υπολοίπων μελών της οικογενείας αλλά και ολόκληρου του προσωπικού όπου τα τεστ ήταν αρνητικά. Από την πρώτη στιγμή πραγματοποιήθηκαν  οι προβλεπόμενοι ψεκασμοί απολύμανσης πρώτου και δεύτερου βαθμού  στα καταστήματα, στα αυτοκίνητα και σε όλους τους χώρους μας. 

  Τα super market  ΚΟΛΛΙΑΣ μετά από την ολοκλήρωση των διαδικασιών που προβλέπονται απ’ τον ΕΟΔΥ, είναι  σε θέση να συνεχίσουν κανονικά τη λειτουργία τους.

Έτσι, παραμένουμε στη διάθεσή σας, να σας  εξυπηρετούμε όπως όλα αυτά τα χρόνια. Υπεύθυνα, Ανθρώπινα και με Ασφάλεια. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους και όλες σας για το ειλικρινέστερο ενδιαφέρον σας και να ευχηθούμε γρήγορα

Με εκτίμηση,

Κόλλιας Α. Ιωάννης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...