Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Προσευχηθείτε για μένα" | Νύχτα κόλασης για τον Κωνσταντίνο Μενούνο από την Αρκαδία - Με covid οι γονείς του ...

"Προσευχηθείτε για μένα" | Νύχτα κόλασης για τον Κωνσταντίνο Μενούνο από την Αρκαδία - Με covid οι γονείς του ...
Με τη νόσο covid ασθενούν οι γονείς του Κωνσταντίνου Μενούνου (ηθοποιός και χορευτής, με καταγωγή από τον Άκοβο Φαλαισίας). Ο ίδιος, με κείμενο μέσα από τη σελίδα του, γράφει ότι πονάει η ψυχή του που δεν μπορεί να είναι δίπλα στη μητέρα του, στο Νοσοκομείο, ενώ αγωνία και για άλλα μέλη της οικογένειάς του.

Γράφει: "Η χθεσινή βραδιά ήταν μια νύχτα αγωνίας για τους γονείς μου που έχουν προσληφθεί από τον ιό του covid Νύχτα - κόλαση για εμένα δεν το περίμενα να χειροτερέψει η κατάσταση τους μέσα σε μερικές μέρες και το χαμηλό οξυγόνο να οδηγήσει την μητέρα μου στο νοσοκομείο αγωνιώντας για την κατάσταση της υγείας της μέχρι και τώρα. Πραγματικά πονάει η ψυχή μου που δεν μπορώ να είμαι κοντά της να της δίνω κουράγιο...Φεύγοντας με το ΕΚΑΒ με κοιτούσε μέσα στα μάτια λέγοντας μου μην με αφήνεις μόνη...δεν μπορούσα να κάνω τίποτα αφού απαγορεύεται η συνοδεία στο νοσοκομείο. Δυστυχώς είναι μια κατάσταση που κάνεις δεν μπορεί να βοηθήσει στην συγκεκριμένη περίπτωση το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι ΠΡΟΣΕΥΧΗ.

 Σας παρακαλώ Προσευχηθείτε για την οικογένεια μου να πάνε όλα καλά και εγώ να αντέξω όλο αυτό που τραβάω αυτές τις μέρες ώστε να μην καταρρεύσω έχοντας και την φροντίδα της γιαγιάς που αγωνιώ πως θα είναι και εκείνη τις επόμενες ημέρες. Σας παρακαλώ πολύ μην ακούτε κανέναν από εκείνους που δεν πιστεύουν στο θανατηφόρο αυτόν ιό και παρασύροντας με διάφορα λεκτικά επιχειρήματα αρκετό κόσμο ώστε να μην δίνει την δέουσα σημασία στο θέμα αυτό. Ο ιός αυτός είναι ικανός να ξεκληρίσει οικογένειες. Φίλοι μου σας παρακαλώ αυτό το διάστημα τουλάχιστον μην βγαίνετε συχνά έξω από το σπίτι.

Λόγια καρδιάς που αυτή την στιγμή υποφέρει.
Προσευχηθείτε και για εμένα."

 

1 σχόλιο

  • ΕΛΕΟΣ
    ΕΛΕΟΣ Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 09:56 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΣΤΗΛΕΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΤΥΧΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΡΙΘΜΟΙ! ΑΙΣΧΟΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΝΟΥΝΟ. ΟΥΤΕ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΚΑΪΛΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...