Η γιατρός της Κανδήλας φιλοξενήθηκε στο διαδικτυακό μάθημα του Δημοτικού Σχολείου!
Στο διαδικτυακό μάθημα του Δημοτικού Σχολείου Κανδήλας φιλοξενήθηκε η κυρία Αγγελική Σκούρου, γιατρός του Ιατρείου Κανδήλας!
Η κυρία Σκούρου μίλησε απάντησε στις ερωτήσεις των μαθητών και μαθητριών σχετικά με το επάγγελμα του γιατρού, ενώ έδωσε χρήσιμες συμβουλές για να είμαστε υγιείς!
"Την ευχαριστούμε πολύ κι ελπίζουμε όταν ανοίξουν τα σχολεία να μπορέσουμε να τη γνωρίσουμε από κοντά.
Μετά το τέλος της διαδικτυακής μας συνάντησης, συνοψίσαμε τα 10 βήματα που πρέπει να ακολουθούμε αν θέλουμε να είμαστε υγιείς και φτιάξαμε την παρακάτω αφίσα με τη βοήθεια της εφαρμογης canva.com" αναφέρει ανακοίνωση του σχολείου.
Οι δασκάλες και η νηπιαγωγός του σχολείου ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο της Κανδήλας Παναγιώτη Ευσταθίου για την υποστήριξή του και σ'αυτή την πρωτοβουλία!



Σχετικά Άρθρα
- Κιτρινομπλέ στιγμές για τους μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Κανδήλας! (εικόνες)
- Κανδήλα | Καλοκαίρι με River Party, Γιορτή Ντομάτας και Πανηγύρι!
- Κάλεσμα για τη Λαμπαδηδρομία στην Κανδήλα
- Κανδήλα | Στη ΔΕΥΑΤ η διαχείριση του νερού που χρησιμοποιείται για άρδευση
- Λαμπαδηδρομία την παραμονή της 25ης Μαρτίου στην Κανδήλα






