Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξεκινούν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Αρκαδίας | Κουτσόγιωργας: «Εμείς πρέπει να πάμε πίσω από τον επιβάτη κι όχι ο επιβάτης πίσω από εμάς» (vd)

Ξεκινούν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Αρκαδίας | Κουτσόγιωργας: «Εμείς πρέπει να πάμε πίσω από τον επιβάτη κι όχι ο επιβάτης πίσω από εμάς» (vd)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε την Τετάρτη (12/05/2021) ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Αρκαδίας κ. Νίκος Κουτσόγιωργας ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την επανέναρξη των δρομολογίων αλλά και την έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Αναλυτικότερα, ανέφερε ότι από τις 15 Μαΐου θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις από νομό σε νομό και κατά συνέπεια το ΚΤΕΛ Αρκαδίας αρχίζει πλέον τα δρομολόγια προς μία σειρά από πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Καλαμάτα κ.α.)

Ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Αρκαδίας Νίκος Κουτσόγιωργας παρακάλεσε τον κόσμο να ενισχύσει και να υποστηρίξει τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ.

Στη συνέχεια, τόνισε: «Κάθε κακό, γεννά και κάποια καλά πράγματα. Η πανδημία μας έδωσε το έναυσμα και τις ευκαιρίες να σκεφτούμε νέους σχεδιασμούς δρομολογίων. Το 2021 δεν μπορείς να εκτελέσεις δρομολόγια του 1952. Είχαν χαραχθεί τότε με διαφορετικές πληθυσμιακές καταστάσεις χωριών. Τα νέα δρομολόγια πρέπει να προσαρμοστούν αναλόγως, αλλά επειδή το δικό μας πιστεύω είναι πως η συγκοινωνία δεν είναι μόνο εξαγοράσιμη υπηρεσία, αλλά είναι και κοινωνικό αγαθό. Έχω φωνάξει τους Δημάρχους και ευελπιστώ σε μια καλή συνεργασία για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησης όλων των κατοίκων.

Είτε από τους Δήμους, είτε από την Περιφέρεια, είτε από το κράτος πρέπει να χρηματοδοτηθούν οι άγονες λεωφορειακές γραμμές, όπως συμβαίνει και με τη ναυτιλία και τα δρομολόγια προς τα νησιά.»

Ο κ. Κουτσόγιωργας ανακοίνωσε ότι από την Δευτέρα, το ηλεκτρονικό εισιτήριο αρχίζει να εφαρμόζεται. «Θα μπορεί ο κόσμος να μπαίνει στο σάιτ του ΚΤΕΛ, να εκδίδει εισιτήρια με κάρτα, δεν θα χρειάζεται να περνά τη βάσανο του τηλεφωνικού κέντρου και να περνά από το εκδοτήριο για να σφραγίζεται. Ο πελάτης μπορεί να επιλέγει τη θέση του και το δρομολόγιο του.»

«Εμείς πρέπει να πάμε πίσω από τον επιβάτη κι όχι ο επιβάτης πίσω από εμάς» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσόγιωργας.

Τέλος, ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ εξήγησε ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί ποια θα είναι η πληρότητα στα νέα δρομολόγια, ενώ για τα μπάνια του Άστρους είπε ότι θα γίνουν κανονικά και πως υπάρχει σκέψη για ειδικές εκπτώσεις.

Β.Γ.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...