Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συγκινητική επιστολή από ασθενή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου – «Ένα μεγάλο ευχαριστώ που ενώ μπήκα μόνη, δεν αισθάνθηκα καθόλου μόνη»

Συγκινητική επιστολή από ασθενή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου – «Ένα μεγάλο ευχαριστώ που ενώ μπήκα μόνη, δεν αισθάνθηκα καθόλου μόνη»

Μια συγκινητική επιστολή στάλθηκε στο www.kalimera-arkadia.gr για να δημοσιευθεί ένα τεράστιο «ευχαριστώ» προς γιατρούς και προς το προσωπικό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης. από μια γυναίκα που χειρουργήθηκε πριν λίγες μέρες. Η εκπαιδευτικός κα. Σοφία

Πίσχου στέλνει το δικό της ευχαριστώ. ονομαστικά σε έναν προς έναν που την φρόντισαν. καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής της στην γυναικολογική κλινική του Νοσοκομείου.

«Εξαιτίας της πανδημίας και της έκτακτης αναγκαίας εισαγωγής μου στο νοσοκομείο, γνωρίζοντας τους κινδύνους, λόγω της κατάστασης που επικρατεί αλλά και την επιτακτική ανάγκη να προστατευτώ σε όλη την διάρκεια της παραμονής μου, φοβήθηκα με όλα όσα ακούγονται πως θα ένιωθα μόνη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον γυναικολόγο μου κ. Δημήτρη Κουτσούλη για την μοναδική φροντίδα και στήριξη του, τον αναισθησιολόγο κ. Νίκο Αγρότη και τις κυρίες Παρασκευοπούλου, Τιτάκη, Ρουσιώτη, Βενετσάνου , Μιχολιά, Τσόκα, Σπυροπούλου, Βέρρου, Μιχελάκου,  Κανελλοπούλου και Λάγγα για την εξαιρετική προσοχή τους και τη μοναδική αφοσίωση στο καθήκον τους …

«Όλοι αυτοί οι άνθρωποι ΑΞΙΖΟΥΝ ένα μεγάλο ευχαριστώ, που ενώ μπήκα μόνη δεν αισθάνθηκα καθόλου μόνη....».

Με εκτίμηση,

Σοφία Πίσχου

Εκπαιδευτικός

3 σχόλια

  • Γεωργια Δημητρακακη
    Γεωργια Δημητρακακη Σάββατο, 15 Μαϊος 2021 21:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι μια εξαιρετική ομάδα..ο θεός να τούς έχει καλά και να προσφέρουν βοήθεια σε όλους τους ασθενείς με αγάπη και ηρεμία...!!θέλω να πω και εγώ ένα ευχαριστώ σε όλους πού και στους δυο τοκετους ήταν δίπλα μου!!
    Υ.Σ. καλη ανάρρωση Κ.Σοφια Πισχου

  • Μιχολια Κατερίνα
    Μιχολια Κατερίνα Σάββατο, 15 Μαϊος 2021 20:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Μια τέτοια ευχαριστήρια επιστολή είναι το μεγαλύτερο "ευχαριστω" για εμάς τις μαίες και τους γιατρούς της κλινικής μας Είναι μια έκφραση ανταμοιβής για την απαιτητική δουλειά,που με χαρά έχουμε επιλέξει να κάνουμε! Τέτοιες επιστολές να ακούγονται...μας δίνουν θάρρος! Ευχαριστούμε για το ευχαριστω σας! Περαστικά σας και πάντα να έχετε υγεία!

  • Αθηνά Τιτάκη
    Αθηνά Τιτάκη Σάββατο, 15 Μαϊος 2021 18:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Κι εμείς ευχαριστούμε για την υποδειγματική συμπεριφορά. Ευχόμαστε καλή και γρήγορη ανάρρωση!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...