Menu
RSS
Δευτέρα, 21/06/2021
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
komis490 1972018

Γιαννακούρας: "Αποδεικνύεται πως για τη μονάδα στο Αθήναιο είχε «κάποιο λάκκο η φάβα», κ. Σκαντζέ και λοιποί…"

Γιαννακούρας: "Αποδεικνύεται πως για τη μονάδα στο Αθήναιο είχε «κάποιο λάκκο η φάβα», κ. Σκαντζέ και λοιποί…"

Μετά την θετική απόφαση της Αποκεντρωμένης για τη μονάδα στο ΑΘήναιο, ο τ. Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, προχώρησε σε γραπτή ανακοίνωση, συνοδευόμενη από την κεντρική φωτογραφία ... "Δεν μου προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου με την οποία εγκρίνεται η λειτουργία της μονάδας παραγωγής υποπροϊόντων για ζωοτροφές από ληγμένα τρόφιμα και όχι μόνο , στην ΤΚ Αθηναίου στο Δ.Τρίπολης. Απόφαση με ημερομηνία 4 Ιουνίου 2021.

Με τον τρόπο σας, μου επιτεθήκατε, χαρακτηρίζοντάς με μάλιστα «τζάμπα μάγκα»,  στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, την Δευτέρα 7 Ιουνίου, που είχατε φέρει πολύ καθυστερημένα, μετά από εσκεμμένα τερτίπια , την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την εν λόγω μονάδα, με σκοπό να καθυστερήσει η γνωμοδότηση του Περιφερειακού Συμβουλίου, δίνοντας έτσι το περιθώριο στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, να αποφασίσει θετικά, αφού δεν είχε την γνωμοδότηση του Περιφερειακού Συμβουλίου, παρόλο που το θέμα είχε έρθει στις υπηρεσίες της Περιφέρειας για γνωμοδότηση από τις 23 Απριλίου.

Σε ερώτησή μου, που την επανέλαβα κιόλας, αν έχει ενημερωθεί η Αποκεντρωμένη Διοίκηση να περιμένει την δική μας γνωμοδότηση, κάτι που είχατε υποσχεθεί στο προηγούμενο συμβούλιο ότι θα κάνετε,  μου απαντήσατε και μάλιστα με ύφος ενοχλημένο, για την επανάληψη της ερώτησής μου, πως «Ναι, έχει ενημερωθεί η Αποκεντρωμένη και θα περιμένει». Κάτι που επιβεβαίωσε δις ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας.

Παραπλανήσατε κύριοι , το ήδη υποβαθμισμένο από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, Περιφερειακό Συμβούλιο εσκεμμένα και μόνο για δημιουργία εντυπώσεων, παρασύροντάς το σε μία άνευ ουσίας συζήτηση, όταν η απόφαση για την λειτουργία της μονάδας είχε ήδη ληφθεί και ήταν εν γνώσει σας. 

Κάτι που αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος και όταν εγώ στην προηγούμενη συνεδρίαση που διακόψατε άνευ λόγου, ζητούσα επίμονα να γνωμοδοτήσουμε για την συγκεκριμένη μονάδα, αφού είχαμε και την αρνητική ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, δεν δεχθήκαμε καμία συζήτηση και κουβέντα και διακόψατε με το έτσι θέλω τη συνεδρίαση, κλείνοντάς μας αυταρχικά τα μικρόφωνα, κάτι βέβαια που το συνηθίζετε σε κάθε συνεδρίαση.

Από εδώ και πέρα ρόλο πλέον θα αποκτήσουν οι κάτοικοι της περιοχής, αφού εσείς όχι μόνο ηθελημένα τους κοροϊδέψατε αλλά αποδείξατε ότι είστε και απέναντι τους και ότι εξυπηρετείτε άλλα συμφέροντα.

Πλέον δεν μπορεί κανένας να σας έχει εμπιστοσύνη για τίποτα, γιατί κάτω από το επικάλυμμα μιας ψευτοευγένειας, κρύβονται άλλα στοιχεία, που εκ του αποτελέσματος αφήνουν υποψίες και δεν είναι προς όφελος των πολιτών οι ενέργειές σας.

Αποδεικνύεται, λοιπόν, από τα γεγονότα ότι όχι μόνο «είχε λάκκο η φάβα» αλλά και πως ψεύδεστε ασυστόλως.

Βαγγέλης Γιαννακούρας

Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας

τέως Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας"

6 σχόλια

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 23:46 Σύνδεσμος σχολίου

  Οι αποφάσεις, όταν υπάρχει λόγος και ζητηθεί, ανακαλούνται. Αφού υπάρχουν αρνητικές γνωμοδοτήσεις από Δημοτικό και Περιφερειακό Συμβούλιο, να ζητηθεί ανάκληση της απόφασης της Αποκεντρωμένης. Πολύ απλό. Για να δούμε τι θα κάνετε.

 • Γιαννης
  Γιαννης Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 23:37 Σύνδεσμος σχολίου

  Να δω πως θα κυκλοφορήσει στην Αρκαδια ο Σκαντζος και ο Λαμπροπουλος απο δω και πέρα Ο Νικας παντα τέτοιος ειναι , πονηρος και δεν του παιρνεις αληθεια. Αλλα να κάνουν ταχα κουβεντα για το Αθήναιο , να κάνουν επιθεση στο Βαγγέλη και να σιωπούν ενω είχε δοθει το πρασινο φως για το εργοστάσιο , δεν μπορει η Αρκαδια να το ανεχτεί Λαμπρόπουλε και Σκαντζε

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 23:14 Σύνδεσμος σχολίου

  Οι δυο τελευταίες παράγραφοι τα λένε όλα. Σιγά-σιγά αποκαλύπτεται το σχέδιο και η στρατηγική τους. Συνέχισε να τους ξεσκεπάζεις Βαγγέλη και να ενημερώνεις τους Αρκάδες για το τι κουμάσια τους εκπροσωπούν, ώστε να είναι πιο προσεκτικοί σε μελλοντικές επιλογές τους.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 23:00 Σύνδεσμος σχολίου

  Ενα μάτσο χάλια όλοι τους και όλοι σας. Αφου επιτρέψατε να γίνει αυτή η μονάδα στη πόρτα μας. Θα μας τρώει η βρώμα ρε εεεεε !!!!!!!!!

 • ΜΑΥΡΗ ΑΡΑΧΝΗ
  ΜΑΥΡΗ ΑΡΑΧΝΗ Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 19:56 Σύνδεσμος σχολίου

  Βαγγέλη η Ντίνα ρώταγε επίμονα τον κύριο Σκαντζό, στείλατε έγγραφο στην Αποκεντρωμένη για να μην γνωμοδοτήσει θετικά? και εσύ ρώταγες τον κύριο Λαμπρόπουλο επίμονα εαν έφυγε τέτοιο έγγραφο ! Σας κορόιδεψαν όπως και τους κατοίκους της περιοχής!

 • αγριολούλουδο
  αγριολούλουδο Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 19:46 Σύνδεσμος σχολίου

  Πολύ ήπιος είσαι Βαγγέλη! Δεν κατάλαβες ότι οι άνθρωποι σας δούλεψαν ψιλό -γαζί?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...