Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λαμπρόπουλος: «Με εντολή Περιφερειάρχη, προχωρήσαμε στην αναστολή έγκρισης της εγκατάστασης στο Αθήναιο»

Λαμπρόπουλος: «Με εντολή Περιφερειάρχη, προχωρήσαμε στην αναστολή έγκρισης της εγκατάστασης στο Αθήναιο»

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, τοποθετήθηκε για το θέμα που αφορά τους χειρισμούς για τη Μονάδα στο Αθήναιο και τόνισε ότι σημασία έχει να προχωρήσουν ουσιαστικές κινήσεις που θα μπλοκάρουν τις εξελίξεις και όχι απλά γνωμοδοτικές αποφάσεις.

«Προχωρήσαμε με εντολή του Περιφερειάρχη στη αναστολή έγκρισης εγκατάστασης, προκειμένου απολύτως νομότυπα δεν έχει εκδοθεί η έγκριση της εγκατάστασης διότι υπάρχει σοβαρός λόγος που είναι η προσφυγή μας.» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λαμπρόπουλος.

Να θυμίσουμε ότι για το θέμα αυτό από τις 17 Ιουνίου, έχει ανακοινωθεί ότι: “Εντολή στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου να αναστείλουν τις ενέργειες για την χορήγηση άδειας εγκατάστασης στην περιοχή του Αθήναιου Αρκαδίας της μονάδας παραγωγής ζωοτροφών έδωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Η σχετική εντολή του περιφερειάρχη δόθηκε, όπως σημειώνεται, “εν όψει της κατάθεσης προσφυγής στον υπουργό Περιβάλλοντος κατά της περιβαλλοντικής αδειοδότησης της μονάδος παραγωγής πρώτης ύλης ζωοτροφών – αδρανοποίησης ζωικών υποπροϊόντων και υλικών κατηγορίας 3(rendering) της FARGECO HELLAS Συλλογή – Επεξεργασία Απορριμμάτων ΕΠΕ, η οποία έχει καταθέσει αίτημα εγκατάστασης και λειτουργίας σε περιοχή της Τοπικής Κοινότητος Αθήναιου του Δήμου Τρίπολης της Π.Ε. Αρκαδίας”.”

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...