Menu
RSS
Παρασκευή, 07/10/2022
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
komis490 1972018

Σκληρή απάντηση Μπρακουμάτσου: "Δεν επιτρέπω σε κανέναν από τους ΟΡΦΑΝΟΥΣ, να είναι απρεπείς και απαράδεκτοι για τον Αγιώργη και την πόλη μου"

Σκληρή απάντηση Μπρακουμάτσου: "Δεν επιτρέπω σε κανέναν από τους ΟΡΦΑΝΟΥΣ, να είναι απρεπείς και απαράδεκτοι για τον Αγιώργη και την πόλη μου"

Με αφορμή τα όσα κατήγγειλε ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός, για τις συνθήκες που επικρατούν στο θέατρο άλσους Αγίου Γεωργίου, ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής  Άλσους Αγίου Γεωργίου Τρίπολης, κ. Βασίλης Μπρακουμάτσος προχωρά άμεσα σε συγκεκριμένες απαντήσεις.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΠΡΑΚΟΥΜΑΤΣΟΥ

ΣΤΗΝ  κοινωνία των πολιτών του Δήμου Τρίπολης Κε ΟΡΦΑΝΕ ,δεν ήμαστε ΄΄ορφανοί΄ από ήθος ,αξιοπρέπεια, ευγένεια, πολιτισμό ,θάρρος και θράσος αν χρειαστεί.

ΑΝ έχετε  αξιοπρέπεια και ήθος   δημόσια να μας ανακοινώσετε, ποιος από τους συνεργάτες σου ,μετά την ΄αποτυχημένη΄ παράσταση σας είπε ..τι περιμένεις από τους Τριπολιτσιώτες, τους ξέρω από το στρατό ΣΚΟΡΔΑΔΕΣ είναι και ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ.

Από τύχη και ευτυχή συγκυρία ,όταν υπηρετούσα Γ.Γ στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, παρακολούθησα τα γυρίσματα σε δυο ταινίες ,με παγκοσμίου αναγνωσιμότητας ηθοποιούς, μόνο που τους πλησίαζες αισθανόσουνα δέος. Συμμετείχαν στα γυρίσματα δυο μέρες και νύχτες, καλοκαίρι με αντίξοες, συνθήκες, σε αντίσκηνα διαμένανε χωρίς κλιματισμό και χημικές τουαλέτες, πάντα χαμογελαστοί ,επίμονοι, εργατικοί, διάβαζαν τους ρόλους τους με φακό. Εκεί διαπίστωσα πέραν των άλλων τι σημαίνει να γίνεσαι και να παραμένεις παγκόσμια επιτυχημένος.

Πριν λίγα χρόνια με τον  μεγαλύτερο Έλληνα  καλλιτέχνη του τραγουδιού, για πολλά χρόνια,  επισκεφθήκαμε το θέατρο του Άλσους γιατί είχε εκφράσει την επιθυμία ,να πραγματοποιήσει μια συναυλία. Όπως είχα υποχρέωση του εξήγησα και τις υπάρχουσες συνθήκες για την Συναυλία. Μου απάντησε.. Βασίλη για εμάς δεν με νοιάζει, για τους ανθρώπους που θα έρθουν με ενδιαφέρει να διασκεδάσουν. Εκεί είχα διαπιστώσει για πρώτη φορά γιατί ο Γιώργος έγινε και παραμένει επιτυχημένος και στις καρδιές όλων μας .

Αυτά σε πρώτη προσέγγιση απίθανε άνθρωπε, της τέχνης του θεάτρου, του πολιτισμού, της πολιτικής Κε Ορφανέ. Έβγαλες χολή και όρκους γιατί δεν το έχεις ,δεν έδειξες τίποτα.

 Ήρθες να βελτιώσεις την κουλτούρα στα χωριατάκια της Τρίπολης εσύ ο σπουδαίος με το βαρύ βιογραφικό ,βουλευτής με το Ποτάμι, φιλόλογος, σχολή Καρόλου Κουν.

Βουλευτής με το Ποτάμι, υποψήφιος μετά στην Αθήνα με τον Κώστα Μπακογιάννη, υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ, δεν γνωρίζω τι ηθοποιός είσαι άλλα σαν πολιτικός ,όπως τα παλιά μπουλούκια όπου βρείς πόρτα μπαίνεις . Δηλώνεις πολιτικός , ηθοποιός όπως λέμε μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Με την δήλωση του την προχθεσινή άρχισε την προεκλογική του εκστρατεία για τις προσεχείς εκλογές τώρα με ποιον μάλλον ο Λεβέντης του έμεινε από τους άλλους πέρασε .       

Πρέπει να γνωρίζεις ότι ο κόσμος είναι μικρός, προσωρινός  Υπαλληλάκος του Δήμου Λαμιέων είσαι, άσε τώρα το Καλλιτεχνικός Διευθυντής κλπ .Τι έκανες πριν σε μαζέψει  ο σοβαρός Δήμαρχος Θύμιος Καραίσκος .

Δεν σεβάστηκες τίποτα ,ούτε το ΔΗΠΕΘΕ ΡΟΥΜΕΛΗΣ, ούτε το ΔΗΠΕΘΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ούτε το Δήμο Τρίπολης που σε φιλοξένησε  ούτε τα 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ , δεν σου αρέσει κάτι ,κάνεις κριτική σκληρή, να σου ζητήσουμε και την κατανόηση σου. Τους όρκους ,τις απειλές, τις χυδαίες επισημάνσεις και ενημερώσεις προς τι . Άμα ήμουνα Καραίσκος Δήμαρχος Λαμιέων θα σε είχα στείλει μετά την δήλωση σου, στα συσσίτια της Φόνσου και στον κο Μπίμπιλα .           

Σε παρότρυνση συμπολίτη να ενημερώσουμε τους πολίτες των πόλεων που θα επισκεφθείς να μην έρθει κανένας στην παράσταση σου, είμαι αντίθετος, Να έρθουν όσοι έρθουν να εκτεθείς και εκεί όπως στην Τρίπολη.

Μετά τις παραστάσεις σου ,στην Επίδαυρο, στον Απόλλωνα στη  Ερμούπολη, στο Ηρώδειο, στην Σκάλα του Μιλάνου ,στα θέατρα τα κατάμεστα με θερμαινόμενες πισίνες ,πολυτέλειες κάνε μια δημόσια ανάρτηση για τις χιλιάδες θεατές που  θα τις παρακολουθήσουν και άσε τους ΣΚΟΡΔΑΔΕΣ και τα ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ στην φτώχεια μας.

Όμως άρχοντα της τέχνης ,σε τούτη την πόλη, οι άνθρωποι, οι επισκέπτες οι αιρετοί, οι εκπρόσωποι των συλλόγων, τα μέλη της Δ.Ε παρακολουθούμε με τις ίδιες συνθήκες από το 1998 εκατοντάδες παραστάσεις ,τις περισσότερες με το θέατρο κατάμεστο η λιγότερο γεμάτο. Εκείνο που έχω διαπιστώσει ότι όλοι καλλιτέχνες , με τις ίδιες συνθήκες σου επαναλαμβάνω ήρθανε στο άλσος χαμογελαστοί και έφυγαν ευτυχισμένοι με ένα μεγάλο και ανυπόκριτο ευχαριστώ.

Την διαπίστωση για εσένα την αφήνω προσωπικά, την έδωσαν οι θεατές της Τρίπολης , θα την δώσουν, οι θεατές των επόμενων πόλεων και η συμπεριφορά σου.

Στην προηγούμενη παράσταση σου μάλλον το 2007 ,είχες θεατές ,γνώριζες τις συνθήκες του θεάτρου, τις είδες  και τώρα πριν την παράσταση, γιατί δεν την ματαίωσες, γιατί δεν διαμαρτυρήθηκες πριν,  Το 2007 την έκανες με τρόπο, δεν ζήτησες τουαλέτα γιατί από την χαρά σου που είχες κόσμο τα έκανες επάνω σου .Με στενοχωρεί η γραφή μου αλλά αυτή σου αξίζει ,ξέρεις εμείς οι Αρκάδες δεν δίνουμε βάση μόνο στην ανάγκη του θαρρείν, αλλά και του θρασείν .           

Όταν πριν τον ιό  πραγματοποιούντο παραστάσεις των πολιτιστικών σωματείων της Τρίπολης ,τραγούδι, χορός συμμετείχαν εκατοντάδες παιδιά και χιλιάδες θεατών. Θα σε προσκαλέσω του χρόνου να ξεφύγεις από την πολιτιστική, θεατρική μιζέρια και κακομοιριά και να δεις το μεγαλείο του ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΛΣΟΥΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και το μεγαλείο των ΑΡΚΑΔΩΝ σκορδάδων, βλαχαδερών κατά τους όμοιους σου.

Τώρα για τους όρκους και τις παραινέσεις σου για τους επόμενους θιάσους να μην έρθουν στο θέατρο σου απαντώ ..όποιος θέλει έρχεται, αλλά σε ενημερώνω ότι θάρθουν  ,θάρθουν, όλοι στο μεροκάματο ήσαστε και ήμαστε.

Ξέρεις ο Δήμαρχος Τρίπολης  ο γιατρός είναι μεγαλόψυχος ,αν τον πάρεις κανένα τηλέφωνο για του χρόνου δεν θα πει όχι .Αν δε σου αρνηθεί  χτύπα το κουδούνι μου θα σε προσκαλέσει η διοικούσα επιτροπή του άλσους. Αν δε κάνεις και τις ίδιες δηλώσεις του χρόνου με τις φετινές ,θα τις καταχωρήσουμε γραμμένες στο ίδιο σημείο ,όπως τώρα.

Ζητώ την κατανόηση των συμπολιτών μου για το υπερβατικό της γραφής. Κάποια τύχη με βοήθησε να μην παρακολουθήσω την παράσταση . Είσαι και Πειραιώτης από το Ρέντη μαγκιά και αυτό έτσι συμπεριφέρθηκες. Έλα που εμείς ήμαστε παιδιά του Τάσου Σεχιώτη και του Βαγγέλη Γιαννόπουλου.

Γνωρίζω καλλίτερα από τον καθένα, τις συνθήκες ,υποδομής του θεάτρου, υπάρχει μια έντονη γραφειοκρατική δυστοκία ,είναι χώρος του άλσους μεν ,αλλά δασικός δε. Το 1998 ο Δημοσθένης Σωτηρόπουλος, ο υπογράφων , οι αείμνηστοι Ορφανόπουλος, Τεριακής Γιαβρούμης, δώσαμε μάχες με το θηρίο της γραφειοκρατίας, όχι να κόψουμε δένδρα να σπάσουμε πέτρες στο υπάρχον τότε νταμάρι. Πήγα 4 φορές στο αυτόφωρο με χαρά πήγαινα στο Α.Τ με ευχαρίστηση αποχωρούσα , με την επωδό Αγιώργη βόηθα ,ούτε εγώ να πάω φυλακή, αλλά να γίνει και το θέατρο .    Ευθύνες δεν καταλογίζω σε κανέναν γιαυτό και σε κάθε παρέμβαση μικρή η μεγάλη τους ευχαριστώ .

Εθελοντές από χρόνια  ήμαστε μαζί με χιλιάδες ,συμπολίτες που αγαπούν επισκέπτονται, το άλσος και το θέατρο, τα προστατεύουν  σε κάθε σημείο τους. Το απολαμβάνω μαζί με χιλιάδες άλλους να περπατώ να το φροντίζω. Έλειψα πολλά χρόνια ,όταν ερχόμουν στην Τρίπολη πρώτα πήγαινα στον Αγιώργη και μετά σπίτι μου. Δεν επιτρέπω σε κανέναν από   τους ΟΡΦΑΝΟΥΣ ,  να είναι απρεπείς και απαράδεκτοι για ότι έχει σχέση με τον Αγιώργη και την πόλη μου.   

Η κοινωνία των πολιτών και η ευλογία του Αγιώργη είναι η δύναμη που συντηρεί και ανανεώνει αυτό το κομμάτι του παραδείσου που είναι δίπλα μας για 120 χρόνια, αν περιμέναμε από τους Ορφανούς θα είχαμε Ορφανέψει.

Τα σχόλια όλων, στα ΜΚΔ, ειδικά τα αυστηρά και δίκαια ευπρόσδεκτα. Τα πικρά και πικρόχολα με δυναμώνουν, αν είναι και με όνομα η πρόσωπο με πρόσωπο  με δυναμώνουν πιο πολύ, γιατί αλάνθαστος είναι μόνο ο Αγιώργης.

 Έγραψε κάτι  Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ –ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ και είναι  για  κάποιους Ευαγγέλιο, την αυτοκριτική του σαν παράσταση την έκανε, με τι εντυπώσεις έφυγαν οι ελάχιστοι θεατές.   .ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ στο Άλσος και το θέατρο ευρίσκονται σερβιτόροι, φαναρτζήδες, μαστόρια, νοικοκυρές, νέοι, γέροι ,δάσκαλοι ,πολίτες με καταγωγή από την Ρωσία, Ρουμανία, Συρία και το απολαμβάνουν χαμογελαστοί δεν το χορταίνουν με τίποτα, δεν μετράει η άποψή τους είναι κατά ελάχιστους παρακατιανοί άλλο ο Ορφανός ο καλλιτέχνης, άλλο ο μη αναγνωρίσιμος καθημερινός άνθρωπος που ίσως είναι και βαλτός η παπαγαλάκι. Όσο με αφορά για εσάς τους ελαχιστότατους είσθε γελασμένοι , και σας προκαλώ να μου τα πείτε πρόσωπο με πρόσωπο στο Άλσος, είμαι κάθε μέρα εκεί.   Το άλσος είναι το δάσος ΟΛΩΝ ΜΑΣ, χώρος πρασίνου, καθαρός, για ανάταση ζωής και ψυχής.              

 Μπείτε στον κόπο για μια επίσκεψη στα καμαρίνια ο δήμος τα έβαλε ,δείτε είναι καθαρά, ικανά να φιλοξενήσουν κάποιον για δυο ώρες και τα λέμε. Έχουν φωτισμό και τα λέμε. Είναι καθαρό το θέατρο και τα λέμε, έχει βρύση στην είσοδο του θεάτρου και όχι μόνο, και τα λέμε. Διατίθεται το ψυγείο του χώρου της Δ.Ε για αναψυκτικά και παγωμένο νερό και τα λέμε. Υπάρχουν δυο χημικές τουαλέτες από το Δήμο  και τα λέμε.

Μπείτε στον κόπο να επεσκέφθητε το θέατρο Ορχομενού Μαντινείας, Μεγαλόπολης ,Αρχαίας Μεσσήνης, όπου δίνονται παραστάσεις και τις συνθήκες που επικρατούν και τα λέμε. Που είναι οι τουαλέτες , το νερό, το φως στο μεγαλύτερο θέατρο του κόσμου στην Αρχαία Επίδαυρο και τα λέμε.

Μπείτε στον κόπο να δείτε τα μεγάλα  άλση των Αθηνών και τα λέμε. 

Βραβευτήκαμε κατά καιρούς για το Άλσος από πολλούς φορείς στην Ελλάδα αλλά διακριτικά δεν το ανακοινώσαμε γιατί ήμαστε εθελοντές. Οι  αείμνηστοι Λιοναράκης δημοσιογράφος και ο γνωστός Βασίλης Ραφαηλίδης χαρακτήριζαν τον Αγιώργη επίγειο παράδεισο δίπλα στην Τρίπολη, τακτικότατοι διακριτικοί επισκέπτες για χρόνια.  

Τώρα με τον ιό στο θέατρο καθημερινά παρευρίσκονται δεκάδες συμπολίτες και το απολαμβάνουν, μέρα νύχτα .Στο Άλσος γενικά εκατοντάδες καθημερινά και το απολαμβάνουν ιδίως τα παιδιά και επειδή δεν κρύβομαι πίσω απο το δάκτυλό μου και την ανωνυμία σας γνωρίζω ότι το άλσος έχει συγκεκριμένο νομικό καθεστώς με διοικούσα επιτροπή εθελοντές ,ελάτε να βοηθήσετε ,όπως κάνουν πολλοί και τους ευχαριστώ αν προτιμάτε όμως το μονοπάτι του πικρού και πικρόχολου μην έρχεστε εσείς οι ελαχιστότατοι στον Αγιώργη  επισκέπτες και καλλιτέχνες πηγαίνετε αλλού και αν βρείτε καλλίτερα να πάμε και εμείς οι υπόλοιποι .        

           

ΦΙΛΕΣ ,ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

Κε ΟΡΦΑΝΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.  

Υ.Γ

Θα περιμένω, όπως όλοι,  μια αντίδραση ,την οποιαδήποτε, για τις δηλώσεις του Κου Ορφανου από την Αρμόδια Αντιδήμαρχο Πολιτισμού την οποία εκτιμώ, αναγνωρίζω την προσπάθεια της.

20 σχόλια

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 05:39 Σύνδεσμος σχολίου

  Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 12:46. Στη πόλη μας, όπως και στο σπίτι μας, θέλουμε ανθρώπους μας σέβονται. Τώρα εσύ αν βάζεις στο σπίτι σου και όποιους σε προσβάλουν, είσαι άξιος της μοίρας σου.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 23:50 Σύνδεσμος σχολίου

  Για καθηστε ρε παιδιά, αντί ν έχουμε εμείς παραπονο,που πληρώνουμε ,που αυτό είναι το μοναδικό θέατρο κ που δεν έχουμε άλλη επιλογή,έχει αυτός που ήρθε έκανε την αρπαχτή του κ τα τσεπωσε???κ όλοι βλέπω εδώ αλλά κ σε άλλα sites ότι μιλάτε με περίσσιο σεβασμό για αυτόν που εγώ πρώτη φορά τον ακούω ότι υπάρχει κ σαν ηθοποιός,ενστερνιζεστε βλέπω τις δηθεν πολιτιστικες-καλλιτεχνικες τ γνώσεις,ποστηριζοντας ότι αφού μασ τα λέει ο "ειδικός εμείς θ πρέπει ν ακολουθήσουμε τύφλα,αλλά εκείνους τους ρημαδογιατρους που λένε κ ξαναλενε κ μαλλιαζει γλώσσα τους ν μασ συμβουλεύουν για την υγεία μας,εκεί στα @@@ σας!άμα δε τ άρεσε μη σώσει κ ξανάρθει!αυτός έχει χάσιμο,όχι εμείς από τη.....σπάνια καλλιτεχνική του δεινότητα!!μη τρελαθούμε κιολασ! Υ.γ.αλλα κ αλλά δε σας ντροπιαζουν σα τριπολιτσιωτες.εδω μ θιχτηκατε όλοι!αντεστε τώρα κάποιοι από σας στη μάζωξη κατά της υποχρεωτικοτητας του εμβολιασμού,ν δούμε κ τη μάπα σας ν ξέρουμε ν αλλάζουμε κ πεζοδρόμιο όταν σας βλεπουμε

 • Οχιά δηλητηριώδη
  Οχιά δηλητηριώδη Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 18:37 Σύνδεσμος σχολίου

  Σιγά ρε φούφλη.. Εκλασες και πόρδισες..!!! Κοίτα να αξιοποιήσετε το Άλσος..

 • Αντρέας Ρήγας
  Αντρέας Ρήγας Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 18:21 Σύνδεσμος σχολίου

  Όπως φαίνεται από την σκληρή απάντησή σας στον ηθοποιό Ορφανό ΕΣΕΙΣ και όχι οι Αρκάδες δίνετε βάση στην ανάγκη του θρασείν και όχι του θαρρείν. Δεν υπήρχε και κανένας λόγος για την αναφορά σας στις πολιτικές πεποιθήσεις του ηθοποιού (με τις οποίες κι εγώ είμαι αντίθετος). Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις υποδομές του θεάτρου και όχι του άλσους. Αν οι υποδομές είναι ίδιες με το 2007, και όπως φαίνεται από την απάντησή σας είναι ίδιες, αφού τις είδε το 2007, τις είδε και πριν την παράσταση του 2021 και δεν ματαίωσε την παράσταση, τότε σας αξίζουν συγχαρητήρια σαν Πρόεδρο της ΔΕ του άλσους Αγ. Γεωργίου (βοήθειά μας).
  Όσον αφορά την "πόλη σου", αυτό το χωριό των 30000 κατοίκων σε 3τχ, με διακοπτόμενα πεζοδρόμια 1 μέτρου από τους κάδους των σκουπιδιών, με τις κολώνες στη μέση που μια μητέρα με καροτσάκι πρέπει να κατέβει στον δρόμο για να περάσει, με πολυκατοικίες ύψους 30μέτρων, με ελλείψεις σε χώρους parking και πάρα πολλά άλλα, μάλλον θα έπρεπε να ντρέπεστε.

 • Κική
  Κική Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 17:09 Σύνδεσμος σχολίου

  Ο τρόπος απάντησής σας απαράδεκτος. Δικαιώνει τον κον Ορφανό....
  Ενα κατεβατό, συνονθύλευμα πολιτικής, κουτσομπολιού και ύβρεως.
  Μεταξύ μας για πάρτη σου κόπτεσαι, όχι για την πόλη.

 • ΜΙΧΑΛΗΣ
  ΜΙΧΑΛΗΣ Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 16:42 Σύνδεσμος σχολίου

  Συμφωνώ με αυτά που είπε ο κ. Ορφανός, είναι αλήθειες που πονάνε και πρέπει να τις δούμε και να βελτιώσουμε τις εγκαταστάσεις του Θεάτρου και γενικότερα του Άλσους του Αγίου Γεωργίου.

 • ΧΑΧΑ
  ΧΑΧΑ Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 16:24 Σύνδεσμος σχολίου

  ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΙΚΑ! ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ? ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΩΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ?

 • fanis asteras
  fanis asteras Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 15:50 Σύνδεσμος σχολίου

  Ωραίος ο πληθυντικός αλλά κράτα τον για την παρέα σου.Παιδιά του Γιαννόπουλου ή του Σεχιώτη μπορεί να είναι η παρέα σου και ΟΧΙ όλοι οι κάτοικοι της Αρκαδίας η της Τρίπολης.
  Αρκετά τόσα χρόνια με τις πολιτικές αυτές,γιατί καταντήσαμε την χώρα ένα απέραντο ΤΙΠΟΤΑ!

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 15:35 Σύνδεσμος σχολίου

  Αν δεν μπορείτε να φτιαξετε της ελλείψης του τοτε κλειστε το το μαγαζι. Αντε απο εκει Βασιλη που θα μιλησεις κιολας.

 • Ελσα
  Ελσα Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 13:11 Σύνδεσμος σχολίου

  Ντρέπομαι για την απάντηση σας.Επιβεβαιωνεται τα γραφόμενα του κυρίου Ορφανού.Για τα αυτονόητα κατσατε και γράψατε ένα εμετικό κείμενο που μόνο το κόμπλεξ σας προδίδει.Κριμα....

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 12:46 Σύνδεσμος σχολίου

  10.34 Ναι, έχεις δίκιο, γιατί ως γνωστόν στην Τρίπολη έρχονται την θερινή περίοδο χιλιάδες θίασοι κα είναι τόσο πολλοί που δεν τους θέλουμε και τους διώχνουμε κιόλας. Να φύγει και να μην ξανάρθει. Δεν θέλουμε κανέναν στην πόλη ΜΑΣ. Είναι ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ

 • πατριώτης
  πατριώτης Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 12:08 Σύνδεσμος σχολίου

  τα σχόλια σκληρά, ίσως δίκαια..
  αλλά τις πολιτικές θέσεις γιατί έπρεπε να τις αναφέρεις;;
  όλοι ξέρουν του καθεος την ιστορία......

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 11:34 Σύνδεσμος σχολίου

  Όλα καλά, στο μόνο που διαφωνώ είναι στο να μιλάμε κι εμείς με τρόπο ίδιο με αυτόν που καταδικάζουμε

 • Κώστας
  Κώστας Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 11:27 Σύνδεσμος σχολίου

  ...Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!
  Εσύ έβγαλες πολύ καπνό! την φωτιά κοίτα να σβήσεις.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 11:18 Σύνδεσμος σχολίου

  Αυτό το κείμενο είναι πιο προσβλητικό για τους Τριπολιτσιώτης από αυτά που έγραψε ο Ορφανός. Ντροπή.
  Επίσης παιδί του Βαγγέλη του Γιαννοπούλου είσαι εσύ όχι εμείς.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 10:50 Σύνδεσμος σχολίου

  Κρατήσου και λίγο Βασίλη...Αν κοιτάς πόσο καλός ηθοποιός είναι και όχι αυτά που θέλει να σου πει μάλλον υπάρχει πρόβλημα. Πάντως καιρός είναι να κοιτάξουμε και την καμπούρα μας. Και προς ενημέρωση έχουν μιλήσει και άλλοι καλλιτέχνες για τον τόπο μας. Κοίτα το.

 • Σινόπουλος Ιωάννης
  Σινόπουλος Ιωάννης Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 10:34 Σύνδεσμος σχολίου

  Συγχαρητήρια κύριε Μπρακουμάτσο, δεν θα μπορούσε να πάρει καλύτερη απάντηση αυτός ο τύπος. Όλοι έχουμε αγανακτήσει με αυτόν το σκαιό τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκε προς τους Τριπολίτες και πρέπει να μάθει ότι είναι ανεπιθύμητος στην πόλη μας.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 10:33 Σύνδεσμος σχολίου

  Μπράβο Βασίλη γιατί άλλοι στα ανώνυμα σχόλια τον υποστήριξαν και τα έβαλαν με την πόλη. Ντροπή τους και πάλι μπράβο σε σένα

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 10:28 Σύνδεσμος σχολίου

  Το άλσος έχει εγκαταληφθεί Από το μοναδικό πνεύμονα που αθλούνταν κάποιος κατάντησε πίστα ποδηλάτων και δυστυχώς με την ανοχή συγκεκριμένων ομάδων, αυτοκίνητα μέσα και τα υπόλοιπα που λίγο να καθήσει κάποιος τα βλέπει. Να εφαρμοστεί κανονισμός ¨η είναι για πεζούς ή για τροχοφόρα

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 10:23 Σύνδεσμος σχολίου

  Για τέτοιας κλάσης καλλιτέχνη ρε Βασίλη, χάλασες τόση φαιά ουσία;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...