Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παπαχρόνης: "Είμαι υπερήφανος που ως Αντιδήμαρχος στη δημοτική αρχή του αείμνηστου Παυλή προχωρήσαμε τόσα έργα για τη Βλαχέρνα"

Παπαχρόνης: "Είμαι υπερήφανος που ως Αντιδήμαρχος στη δημοτική αρχή του αείμνηστου Παυλή προχωρήσαμε τόσα έργα για τη Βλαχέρνα"

Ξεκίνησαν τα έργα αποκατάστασης του γηπέδου 5Χ5 στη Βλαχέρνα και ο πρώην Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Παπαχρόνης σημειώνει σε ανάρτησή του... 

"Απρίλιος 2019 . Υπογραφη της προγραμματικής σύμβασης με το υπουργείο αθλητισμού για την κατασκευή ενός συγχρόνου φωτιζομένου γηπέδου 5Χ5 στο χωριο μας.. Ιούλιος 2021 ξεκίνησαν οι εργασίες για την απομάκρυνση των παλαιων υλικων απο τον ανάδοχο. Μετα την παιδική χαρά, την αλλαγή αμιάντου, την έναρξη της αντικατάστασης του υδραγωγείου της Βλαχερνας, τον φωτισμό της εθνικής οδου που διέρχεται το χωριο μας, ενα ακομη έργο υποδομης παίρνει σαρκα και οστα .Ειμαι υπερήφανος που συνέβαλα ως αντιδήμαρχος και ως μελος της δημοτικής αρχής του αειμνήστου Δημήτρη Παυλη, στην ολοκλήρωση των μελέτων για τοσα έργα του χωριού μας αλλα κυριως στην χρηματοδότηση τους μέσα στην χειρότερη οικονομικά συγκυρία οχι μονο για τον τοπο μας, αλλα για την Ελλάδα ολόκληρη."

(Η κεντρική φωτογραφία είναι από το vlaxerna.gr)

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 07:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Παναγιώτη γελάνε και οι πέτρες με αυτά που λες. Για κόψε κάτι κλαίνε από γέλια και οι υπάλληλοι της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Τρίπολης μαζί σου.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 23:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Άει σαπέρα ρε και συ που άμα δεν εμφανιστείς θα σκάσεις. Ποιος ασχολείται μαζί σας πλέον; Δεν σας μνημονεύει κανείς. Μια κακή παρένθεση ήσασταν για το δήμο και τίποτε άλλο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 22:31 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 21:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε εσυ φίλε ένα φεγγάρι έγινες αντιδήμαρχος και πέντε φορές όλες όλες πέρασες από τα γραφεία της τεχνικής υπηρεσίας πότε πρόλαβες να πετύχεις όλα αυτά που ισχυρίζεσαι παραπάνω.
    Μήπως υπερβάλεις λιγάκι;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...