Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η ηθοποιός Κερασία Σαμαρά καταρρίπτει τους ισχυρισμούς Ορφανού: "Υπέροχο θέατρο Άλσους, οι υπεύθυνοι στην Τρίπολη μας αγκάλιασαν με σεβασμό"

Η ηθοποιός Κερασία Σαμαρά καταρρίπτει τους ισχυρισμούς Ορφανού: "Υπέροχο θέατρο Άλσους, οι υπεύθυνοι στην Τρίπολη μας αγκάλιασαν με σεβασμό"

Μεγάλος ντόρος προκλήθηκε προσφάτως από δύο αναρτήσεις του ηθοποιού Νίκου Ορφανού που προχωρούσε σε συγκεκριμένες καταγγελίες για τις συνθήκες στο θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου με βολές κατά των υπευθύνων.

Η συνάδελφός του πάντως, Κερασία Σαμαρά, έχει εντελώς διαφορετική απόψη και γράφει: "Στην πανέμορφη Τρίπολη, στο υπέροχο θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου, εχθές. λίγο πριν στήσουμε το σκηνικό μας για την Ναπολεοντία. Λίγο πιο πριν, στο ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, ένα από τα παλαιότερα της Ευρώπης. Ευχαριστούμε όλους τους υπεύθυνους του θεάτρου, την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κυρία Καρούντζου και τον Θοδωρη Τσάμη, που τόσο μας φρόντισαν και αγκάλιασαν με σεβασμό και τρυφερότητα την δουλειά μας."

 

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 12:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ορφανός δεν καταφέρθηκε κατά της Τρίπολης και των ανθρώπων της. Μίλησε για τις τραγικές υποδομές του θεάτρου του Αγιώργη όπου δεν σέβεται την εργασιακή αξιοπρέπεια των ηθοποιών .Έκανε λόγο για δύο καμαρίνια-αποθήκες, όπου τους παραχώρησαν οι διαχειριστές του θεάτρου μόνο το ένα για να αλλάζουν όλοι μαζί, γυναίκα-άντρες, λες και είναι κοινόβιο;
    Μίλησε ότι δεν είχε φωτισμό παρά μόνο για να μη σκοντάφτουν μεταξύ τους; Ότι δεν είχε τουαλέτες και έπρεπε να πηγαίνουν 100 μέτρα πιο κάτω, σε παρακείμενη καφετέρια Ότι δεν είχε μια βρύση να πλύνουν τα χέρια τους

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 11:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάλλον οι αντιτζουμικοί,βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν απωθημένα,μετα τις δηλώσεις Ορφανού.....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 18 Ιουλίου 2021 09:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Που είσαστε τώρα ρε σχολιαστές ανώνυμοι που σπεύσατε να υιοθετήσετε ότι λέει το κάθε νούμερο (Ορφανός) για την πόλη μας. Ντροπή σας και να συγχωράτε που κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία σας και γλυτώνετε το φτύσιμο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...