Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με πρωτοβουλία Κώστα Βλάση η συνάντηση επενδυτών με τον Πρωθυπουργό στην Τρίπολη (εικόνες)

Με πρωτοβουλία Κώστα Βλάση η συνάντηση επενδυτών με τον Πρωθυπουργό στην Τρίπολη (εικόνες)

Ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ για σειρά επαφών που είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Τρίπολη παρουσιάζει το «Καλημέρα Αρκαδία».

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ξενοδοχείο «Μαίναλον», ο Πρωθυπουργός είχε συναντήσεις με σημαντικούς επιχειρηματίες με τους οποίους συνομίλησε και υπογράμμισε την έμφαση που δίνει η Κυβέρνηση στις υγιείς ιδιωτικές επενδύσεις.

Καθοριστικό ρόλο στον κύκλο επαφών που είχε ο κ. Μητσοτάκης στην Τρίπολη έπαιξε ο Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Αρκαδίας κ. Κώστας Βλάσης, ο οποίος δεν μένει στα λόγια όταν διαμηνύει σε κάθε ευκαιρία την αναγκαιότητα προσέλκυσης επενδύσεων και δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας στην Αρκαδία, αλλά προχωρά σε πράξεις και σε απτά αποτελέσματα.

Ο Πρωθυπουργός είχε συναντήσεις με τον κ. Δημήτρη Δέμο (συμπατριώτης μας Διευθύνων Σύμβουλος της φαρμακοβιομηχανίας Demo ΑΒΕΕ που θα προχωρήσει σε σημαντική επένδυση στη Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης), τον εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ Αστέρας, κ. Γιάννη Καϋμενάκη, τον κ. Νίκο Μελή (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «MELIS BLOCK A.E»), τον κ. Θεόδωρο Πόκα της Αρκαδικής Ανακύκλωσης στη ΒΙΠΕ, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και γνωστό επιχειρηματία κ. Γιάννη Τρουπή, καθώς και με τον Πρόεδρος της εταιρείας Hengas, κ. Ιωάννη Λαμπρόπουλο (με καταγωγή από τη Γορτυνία).

Ειδικά, για την επένδυση της Hengas που θα φέρει το φυσικό αέριο σε σπίτια και επιχειρήσεις στην Αρκαδία, πρόκειται για μία τεράστια ευκαιρία για την περιοχή μας, αφού ένα τόσο φθηνότερο καύσιμο, όπως το φυσικό αέριο, συγκριτικά με το πετρέλαιο, είναι ικανό να παίξει σημαντικό ρόλο στην προσέλκυση μεγάλων επενδύσεων στην Τρίπολη και στην Μεγαλόπολη.

Αυτό είναι άλλωστε κάτι το οποίο κατ’ επανάληψη έχει υπογραμμίσει και ο κ. Κώστας Βλάσης, θεωρώντας ότι το φυσικό αέριο θα «φέρει» επενδύσεις και κατά συνέπεια θα «ανοίξει» πολλές νέες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα για την περιοχή μας, τα επόμενα χρόνια.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

3 σχόλια

  • ΜΑΥΡΗ ΑΡΑΧΝΗ
    ΜΑΥΡΗ ΑΡΑΧΝΗ Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 14:15 Σύνδεσμος σχολίου

    ΩΧ ΝΙΚΑ , ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΒΛΑΣΗΣ!

  • Νίκος
    Νίκος Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 23:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα αποτελέσματα των συναντήσεων δεν ξέρουμε. Δεν αρκούν μόνο οι ωραίες φωτογραφίες θέλουμε και την ουσία.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 23:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδιά ο Νίκας που είναι ;Την Hengas δεν την θέλει ο άνθρωπος !Χα χα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...