Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εκλογές στον Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης | Πρώτος σε ψήφους ο Παναγιώτης Πιτερός

Εκλογές στον Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης | Πρώτος σε ψήφους ο Παναγιώτης Πιτερός
Εκλογές πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα στον Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης. Σε μήνυμά του, ο Παναγιώτης Πιτερός, αναφέρει ... "Φίλες και φίλοι, ύστερα από τις αρχαιρεσίες του Φιλοτεχνικού Ομίλου της Τρίπολης που διεξήχθησαν εχθές 20/09/2021, η αγάπη σας και η στήριξή σας με κατέταξε πρώτο σε ψήφους, σχεδόν από το σύνολο των ψηφοφόρων.
Σας ευχαριστώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά πάρα πολύ για την εμπιστοσύνη σας και για τα πολύ όμορφα λόγια που μου είπατε.
Μαζί με το νέο Δ.Σ. θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια να συνεχίσουμε να κάνουμε ποιοτικές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, όπως έκανε ο Φιλοτεχνικός όλα αυτά τα χρόνια.
Θα ήθελα ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω την Πρόεδρο κ. Εύη Μεντή και τον Αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Βλάση, δύο εξαιρετικούς ανθρώπους που είναι συνυφασμένοι με την ιστορία του Φιλοτεχνικού ,για την προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια. Παρά την απόφασή τους να μην θέσουν εκ νέου υποψηφιότητα, θα ήθελα να είναι δίπλα μας διότι πιστεύω ότι μπορούν να προσφέρουν πολλά ακόμα με τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους.
Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι στην ιστορία του Φιλοτεχνικού Ομίλου της Τρίπολης."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...