Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συγκλονίζει ο πατέρας του 15χρονου από την Κανδήλα: "Πρέπει να σφίξω την καρδιά μου για το άλλο μου παιδάκι και τη γυναίκα μου"

Συγκλονίζει ο πατέρας του 15χρονου από την Κανδήλα: "Πρέπει να σφίξω την καρδιά μου για το άλλο μου παιδάκι και τη γυναίκα μου"

Λίγες ημέρες πριν η είδηση του θανάτου ενός 15χρονου παιδιού στην περιοχή της Κανδήλας σόκαρε την τοπική μας κοινωνία και μας γέμισε απέραντη θλίψη.

Με μήνυμά του, ο πατέρας του αδικοχαμένου παιδιού, αναφέρει ...

"ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΑΠΌ ΚΑΡΔΙΑΣ ΠΟΥ ΒΟΕΙΘΕΙΣΕ Κ ΣΤΙΡΙΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΊΝΕΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ Μπάμπη Μουργελα....... ΕΊΧΑ ΈΝΑ ΓΙΟ ΛΕΒΕΝΤΑΡΟ ΈΝΑ ΠΑΙΔΊ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΔΊΠΛΑ ΣΤΟ ΘΕΌ ΜΕ ΔΌΞΑ Κ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΆ ΣΤΟ ΑΊΜΑ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΆ ΤΟΝ ΧΆΡΟ ΠΕΡΙΜΈΝΩ... 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΦΙΞΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ ΓΙΑ ΤΟ ΆΛΛΟ ΠΑΙΔΆΚΙ ΤΗΝ ΝΊΚΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΊΚΑ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΟΥ ΠΌΝΟΥ ΤΟ ΦΑΡΜΆΚΙ ΤΟ ΤΖΙΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ ΜΠΆΜΠΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΓΑΜΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΒΆΡΥ ΦΟΡΤΊΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΘΕΛΑ ΑΥΤΌ ΣΤΟ ΧΏΜΑ ΈΝΑ ΜΈΤΡΟ ΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΧΟΡΌ Κ ΆΡΗ ΜΟΥΓΚΟΠΈΤΡΟ ΤΡΑΓΟΎΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΕΣ Κ ΕΧΙΝΕΣ ΙΔΡΩΤΑ ΤΊΠΟΤΑ ΛΑΜΠΑΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΏΤΑ ΛΆΜΠΗ ΜΟΥ ΤΡΆΒΑ ΣΤΟ ΚΑΛΌ Η ΠΑΝΑΓΊΑ ΚΟΝΤΆ ΣΟΥ ΘΑ ΧΕΙΣ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ ΦΥΛΑΧΤΟ ΤΑ ΝΙΆΤΑ ΣΟΥ Κ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΆ ΣΟΥ... 

ΣΟΥ ΚΆΝΑ ΓΆΜΟ ΔΥΝΑΤΟ ΧΩΡΙΣ ΔΡΑΧΜΉ ΣΤΗΝ ΤΣΈΠΗ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΆΛΗ ΑΓΆΠΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟΝ ΠΌΝΟ ΑΥΤΌ Κ ΣΤΟΝ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΓΑΜΠΡΟ ΣΤΟΝ ΆΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΛΆΜΠΗ... 

ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΘΥ ΜΟΥ ΠΌΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ Κ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΆ ΜΌΝΟ.. ΟΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΉ ΜΑΣ.... ΜΑΣ ΚΆΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ Η ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΆ ΤΟ ΠΑΙΔΊ ΜΑΣ..

ΌΣΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΑΓΆΠΗ ΔΕΝ ΧΟΡΤΕΝΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΈΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΈΝΟΥΝ....!!!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΆΤΡΕΨΕ ΣΕ ΠΆΝΤΡΕΨΕ ΛΑΜΠΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΠΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΑΠ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΆ ΤΟΥ.....!!!! ΣΥΝΕΧΊΖΩ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΣΦΙΧΤΆ ΚΡΑΤΏ ΤΑ ΧΈΡΙΑ... ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΣΑ... ΟΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.. ΈΧΩ ΔΊΠΛΑ ΜΟΥ ΔΎΟ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΝ ΝΊΚΗ Κ ΤΟΝ ΠΑΝΌ ΜΟΥ...!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΆΝΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ Κ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΘΟΔΩΡΉΣ ΛΑΧΤΑΡΑΣ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...