Menu
RSS
Τρίτη, 30/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σταμάτης | Κριτική για τα έργα στη Δημοτική ενότητα Λεβιδίου, εύσημα στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για τα αδέσποτα!

Σταμάτης | Κριτική για τα έργα στη Δημοτική ενότητα Λεβιδίου, εύσημα στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για τα αδέσποτα!

Έντονη κριτική στη δημοτική αρχή για τα έργα στη Δημοτική Ενότητα Λεβιδίου άσκησε ο πρώην Αντιδήμαρχος, Μπάμπης Σταμάτης, ο οποίος σε άλλο σημείο έδωσε εύσημα στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για τη διαχείριση του θέματος με τα αδέσποτα.

Αρχικά, ο κ. Σταμάτης έκανε ένα σχόλιο για τις αναφορές περί έργων 1.000.000 ευρώ στο Λεβίδι, λέγοντας ότι είναι ανολοκλήρωτα. «Ποια είναι η βαρύτητα στα χωριά; Έχει γίνει κανένα έργο για τον πρωτογενή τομέα; Το έργο του Βιολογικού πάει για την επόμενη δημοτική περίοδο.»

Στη συνέχεια, είπε ... «Εκτός από το έργο αναβάθμισης του σχολείου που είναι έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής, όλα τα άλλα έργα είναι στο θα. Καλοδεχούμενα να γίνουν. Αλλά είναι έργα βιτρίνας. Δεν έχετε συντηρήσει τους κεντρικούς δρόμους του κάμπου. Το έχω ζητήσει εκατό φορές».

Κατόπιν, σημείωσε ότι «ο ΤΟΕΒ υλοποιεί έργο 1.100.000 ευρώ στον κάμπο. Είναι από τους πιο εύρωστους οργανισμός ανά την Ελλάδα»

Τέλος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τα αδέσποτα, ο Μπάμπης Σταμάτης έδωσε τα εύσημα στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Παπαδάτο, λέγοντας ότι η περιοχή του Λεβιδίου καθάρισε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...