Η υπέροχη καλοκαιρινή γιορτή του Παιδικού Σταθμού της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας (εικόνες - βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη η καλοκαιρινή γιορτή του Παιδικού Σταθμού «Η Ζωοδόχος Πηγή» της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας.
Ο αντιπρόεδρος διευθύνων σύμβουλος του σχολείου κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος είπε ότι αυτή την ημέρα νιώθουμε χαρά για τους κόπους και την προσπάθεια από τις δασκάλες των παιδιών και λύπη διότι την επόμενη χρονιά δεν θα έχουμε ορισμένα παιδιά.
Ο κ. Βαλασόπουλος υπογράμμισε ότι υλοποιείται το όραμα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος και ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους.
Ευχαρίστησε επίσης τις αδελφές Τζιούμη, με το κέντρο ξένων γλωσσών.
Από την πλευρά, του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης έδωσε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που εντυπωσίασαν στη γιορτή, στις δασκάλες και μίλησε για τη συγκίνηση για τα παιδιά που φεύγουν για ένα άλλο σχολείο.
Στη συνέχεια, ο κ. Βαλασόπουλος ευχαρίστησε την κυρία Τσιώση, υπεύθυνη από την υπηρεσία πρόνοιας του δήμου, την κυρία Μπουλούγαρη και τον κ. Σωτηρόπουλο από την Περιφέρεια και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Τεγέας κ. Θεόκλητο, καθώς και τον πατέρα Ιάκωβο, Πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, όπως και την κυρία Χριστίνα Ζαμπαθά και τον Χορευτικό Όμιλο.
«Καμαρώσαμε τα παιδιά μας και ακούσαμε τα σχέδιά τους. εμείς οι μεγάλοι καταστρέψαμε το περιβάλλον κι αυτό μας επισημαίνουν απόψε τα παιδιά μας. Και μας είπαν ότι η γη είναι το σπίτι μας και πρέπει να το αγαπάμε και να το φροντίζουμε» είπε ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος.
Tags:
Παιδικός Σταθμός Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας, Παναγιώτης Βαλασόπουλος, Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας, Κώστας Τζιούμης,Σχετικά Άρθρα
- Τα συλλυπητήρια Τζιούμη για το θάνατο του πρώην Δημάρχου Παραλιμνίου, Θεόδωρου Πυρίλλη
- Σε θετικό και ουσιαστικό κλίμα η συνάντηση Τζιούμη με τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Αρκαδίας (εικόνες)
- Τζιούμης για την παιδική χαρά στην Άνω Δαβιά: “Υλοποιούμε έργα που επηρεάζουν θετικά την ποιότητα ζωής των δημοτών μας” (vd)
- Παιδική χαρά εγκαινιάστηκε στην Άνω Δαβιά | Τζιούμης: "Προσπαθούμε να είμαστε δίπλα και στην πόλη και στα χωριά" (vd)
- Ο Τζιούμης τίμησε παιδιά του 4ου Δημοτικού για διάκριση σε διαγωνισμό Γαλλοφωνίας με θέμα την Τρίπολη του μέλλοντος! (εικόνες)