Εξαιρετικό κλίμα στη συνάντηση Βλάση - Πτωχού στην Τρίπολη | Στο επίκεντρο τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα για την Αρκαδία (vd)
Τον βουλευτή Αρκαδίας της ΝΔ Κώστα Βλάση υποδέχθηκε την Παρασκευή, στο γραφείο του, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός.
Η συζήτησή τους περιστράφηκε γύρω από ζητήματα κυρίως της Αρκαδίας, με τον κ. Πτωχό να αναφέρεται στη συνάντηση που είχε με τον «φίλο Κώστα» και για τη συνεργασία που θα υπάρχει τακτικά ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Από την πλευρά του, ο κ. Βλάσης είπε: «Ο Δημήτρης Πτωχός είναι ένας πολύ καλός φίλος και χαίρομαι που ένας νέος άνθρωπος βρίσκεται σε αυτό το πόστο με αποτέλεσμα να μπορούμε να έχουμε μια πολύ καλή επικοινωνία. Είχαμε μια μεγάλη, εποικοδομητική συνεργασία. Πήρα την πρωτοβουλία και ζήτησα να βρεθούμε από κοντά, εξέφρασε κάποιες δικές μου ιδέες για το πώς μπορεί ο τόπος μας, η Αρκαδία, να προχωρήσουν μπροστά. Χαίρομαι που διαπίστωσα ότι υπάρχει ήδη έτοιμο ένα σχέδιο από την περιφέρεια και με τις δικές μας πινελιές και την προσωπική μου στήριξη, να προχωρήσουμε πολλά πράγματα.
Συζητ’ησαμε για την ανάπτυξη του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου, με ένα campus, στο χώρο του παλιού Ψυχιατρείου, για τον περιφερειακό δρόμο της Τρίπολης, για το μέλλον της Μεγαλόπολης, για τη Γορτυνία και την Κυνουρία.»
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Σχετικά Άρθρα
- Εφημερίδα των Συντακτών: "Περιφερειακός Σύμβουλος με τη δεξιά παράταξη ο ένας από τους «πρόθυμους» αγρότες στο Μαξίμου"
- VisitPeloponnese | Ισχυρή απόδοση στους βασικούς τουριστικούς δείκτες για την Πελοπόννησο στο 80% της σεζόν
- Ίδρυση Περιφερειακού Κέντρου Συμβάντων στην Τρίπολη προβλέπει το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη» (vd)
- Με Γρηγόρη Δημητριάδη η κοπή πίτας της ΔΕΕΠ Αρκαδίας
- Ο Κώστας Βλάσης για την κοπή πίτας στην τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Νότιας Κυνουρίας
5 σχόλια
-
βαστάτε και έρχεται η Ανάπτυξη ! λολ
-
Γιατί; Έχει αυτός πολλούς για να μας φέρει; Μετρημένοι στα δάκτυλα ας τα να πάνε
-
Ρε Μητσοτάκης φέρε μας νέα πρόσωπα στην Αρκαδία τον βαρεθήκαμε αυτόν
-
Τον Τατούλη γιατί δεν πάει να τον δει που τον βοήθησε κιόλας στις εκλογές
-
Χαίρεσαι??? Εσύ δεν στήριζες ανοιχτά τον συντοπίτη μας τον Πέτρο???






