Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Κυμπουρόπουλος ενημερώθηκε για τα ζητήματα του απασχολούν το αναπηρικό κίνημα στην Αρκαδία (εικόνες)

Ο Κυμπουρόπουλος ενημερώθηκε για τα ζητήματα του απασχολούν το αναπηρικό κίνημα στην Αρκαδία (εικόνες)
Την Παρασκευή 1η Μαρτίου 2024, ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος, επισκέφθηκε τα γραφεία της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου και του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Νομού Αρκαδίας, όπου τον υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας κ. Νίκος Καραλής, ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Σταύρος Μιχαλόπουλος καθώς και οι εκπρόσωποι των Διοικητικών Συμβουλίων των δύο φορέων, ο κ. Νίκος Ντάντουλης, ο κ. Κωνσταντίνος Λυμπερόπουλος, ο κ. Θοδωρής Τσαρούχης, ο κ. Βασίλης Θεοδωρόπουλος καθώς και η κα Έφη Κλαδούρη.
Ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία κ. Νίκος Καραλής καθώς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Αρκαδίας κ. Σταύρος Μιχαλόπουλος ανέφεραν αναλυτικά τα ζητήματα του απασχολούν το αναπηρικό κίνημα όσων αφορά την προσβασιμότητα, τη στελέχωση και τις υποδομές στο σύστημα υγείας, την ενιαία κάρτα αναπηρίας καθώς και την λειτουργία των ΚΕΠΑ τόσο στην ΠΕ Αρκαδίας όσο και την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Επιπρόσθετα, συζητήθηκαν και τα ζητήματα δημιουργίας εξειδικευμένης οδοντιατρικής μονάδας στο Γενικό Παναρκαδίκο Νοσοκομείο Τρίπολης καθώς και δομών υποστήριξης των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειες τους.
Ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ, κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος άκουσε με προσοχή και συζήτησε τρόπους επίλυσης των εν λόγω ζητημάτων, τα οποία κατατέθηκαν και εγγράφως. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κυμπουρόπουλο, για τη συνάντηση αυτή και ευελπιστούμε στην συνέχιση της συνεργασίας και στήριξης του αγώνα του αναπηρικού κινήματος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...