Έσπασαν την πόρτα στο δημοτικό σχολείο Κανδήλας - Αποκαταστάθηκε η ζημιά, ενημερώθηκε η αστυνομία
Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κανδήλας Γεώργιος Στριφτόμπολας σε χθεσινή ανάρτησή του, αναφέρει: "Σήμερα το πρωί δασκάλες και μαθητές πηγαίνοντας στο σχολείο βρήκαν σπασμένη την πόρτα του κτιρίου.
Ευτυχώς πέρα απ' αυτό δεν διαπιστώθηκαν άλλες ζημιές ή κλοπές στο εσωτερικό του σχολείου. Ενημερώθηκε η αστυνομία και η ζημιά αποκαταστάθηκε άμεσα από τον Χρήστο Μούργελα.
Πριν από λίγες μέρες είχαν γίνει ανάλογες μικροζημιές στο θεατράκι και στην παιδική χαρά του χωριού μας, τα οποία προσπαθούμε να τα κρατάμε καθαρά και λειτουργικά για όλους και ειδικά για τα μικρά παιδιά.
Το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει καθαριότητα, κόψιμο χόρτων, επισκευή του μηχανισμού αυτόματου ποτίσματος των δέντρων, αντικαταστάθηκαν οι παλιές και φθαρμένες κούνιες και έγινε συντήρηση του δαπέδου της παιδικής χαράς.
Πρέπει να καταλάβουν όλοι αυτές τις προσπάθειες που κάνουμε για την εύρυθμη λειτουργία αυτών των χώρων και να μην προβαίνουν σε τέτοιες ανόητες πράξεις που στο τέλος κακό μπορούν να προκαλέσουν μόνο στους εαυτούς τους."
Σχετικά Άρθρα
- Η Τρίπολη έγινε το επίκεντρο του φαρμακευτικού κόσμου της Πελοποννήσου (εικόνες - βίντεο)
- Ο 10ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Δολιανών ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία! (εικόνες)
- Με μεγάλη συμμετοχή η ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΔΕΗ Μεγαλόπολης
- Επιστολή διαμαρτυρίας για την κατάρρευση του οδικού άξονα Γορτυνίας (Τμήματα Λαγκαδίων και Λιβαδακίου) και την τουριστική υποβάθμιση της περιοχής
- Δέκα οκτώ χρόνια λειτουργεί το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στην Τρίπολη






